Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος βρίσκεται πίσω από την φωτογραφία κάποιου διάσημου που βλέπετε στα περιοδικά; Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι αυτός που φωτογράφισε τον αγαπημένο σας ηθοποιό, τραγουδιστή, αθλητή κτλ; Ε λοιπόν στην Ελλάδα, ως επί των πλείστων, ο άνθρωπός που βρίσκεται πίσω από όλες αυτές τις φωτογραφήσεις των Έλληνες celebrities, είναι ο Γιώργος Καλφαμανώλης!

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες φωτογράφους στον χώρο της μόδας και του πορτραίτου καθώς έχει φωτογραφίσει σχεδόν όλα τα διάσημα πρόσωπα για διαφημίσεις, δισκογραφίες και θεατρικές παραστάσεις! Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε από το περιοδικό Photonet πως ο ίδιος θα είναι εισηγητής στο σεμινάριο του Πορτρέτου με την αξιοπιστία των σεμιναρίων PhotonetStudies.

Ήρθαμε σε επικοινωνία λοιπόν μαζί του και πήγαμε στο ευρύχωρο φωτογραφικό του studio για τα γυρίσματα του Phototalk. Κάπου εδώ όμως αφήνω τα λόγια και σας αφήνω να απολαύσετε τη συνέντευξη που ακολούθησε!

 

 

Αν σας άρεσε η παραπάνω συνέντευξη, ρίξτε μια ματιά στην playlist της εκπομπής Phototalk και φυσικά κάντε ένα subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να ενημερώνεστε για τα νέα Phototalk και όχι μόνο!

Περισσότερες φωτογραφίες του Γιώργος Καλφαμανώλη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του!