Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο San Fransisco, το Instagram αποκάλυψε την νέα εφαρμογή IGTV. Το Instagram TV ή αλλιώς IGTV βρίσκεται μέσα στην ήδη υπάρχουσα εφαρμογή του Instagram και επιτρέπει το upload κάθετων βίντεο, μεγαλύτερης διάρκειας του ενός λεπτού.

Πιο συγκεκριμένα, τα βίντεο που ανεβαίνουν στο IGTV μπορούν να έχουν διάρκεια έως και μίας ώρας για τους χρήστες που έχουν "μεγάλο" κοινό ενώ για τους υπολοίπους θα είναι μέχρι δέκα λεπτά. Όπως και να έχει, μία νέα δυνατότητα ανοίγει τις πόρτες της για διάφορες δράσεις στο συνεχώς αναπτυσσόμενο Instagram..

 

Όπως και στις κανονικές δημοσιεύσεις, έτσι και το IGTV μπορείτε να σχολιάζεται, να πατάτε like άλλα και να κοινοποιείτε τα βίντεο. Όταν ένας χρήστης δημιουργήσει ένα κανάλι στο IGTV θα μπορείτε να δείτε το υλικό του μέσα από το προφίλ του στο instagram.

Είναι ξεκάθαρο πως το Instagram προσπαθεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους content creators και να τους δώσει ακόμη ένα τρόπο επικοινωνίας με το κοινό τους. Εύκολο, άμεσο και γρήγορο. Εμείς ήδη σκεφτόμαστε ποιες θα είναι οι δράσεις μας ως Photo Contest στο IGTV. Καμία ιδέα;

 

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο εγχείρημα του Instagram; Είναι μια νέα πλατφόρμα που θα ανταγωνιστεί το Youtube;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μέσα από τα επίσημα Store του Android και το iOS.