Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Αυτή τη φορά σας καλέσαμε να πειραματιστείτε με μία "κλασσική" τεχνική  στη φωτογραφία, το "Κάδρο Μέσα σε Κάδρο". Το μόνο που χρειαζόταν να κάνετε δηλαδή, ήταν να εντοπίσετε ένα νοητό κάδρο μέσα στο ήδη υπάρχων κάδρο τής μηχανής σας και να τοποθετήσετε εκεί το κεντρικό σας θέμα.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερες από 640 συμμετοχές, στις οποίες μάλιστα είδαμε πολλές διαφορετικές και ενδιαφέρουσες ιδέες, κάτι που δηλώνει πως όντως το ψάξατε και πειραματιστήκατε προκειμένου να πετύχετε τον στόχο τού διαγωνισμού, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να βελτιωθείτε πρώτα απ' όλα εσείς οι ίδιοι μέσα από αυτή τη διαδικασία.

 

Ο χορηγός και τα βραβεία 

Οι νικήτριες φωτογραφίες οι οποίες προήλθαν ως γνωστόν από την κριτική επιτροπή τού διαγωνισμού, ήταν 3+7. Τι σημαίνει αυτό;

Από τις 10 φωτογραφίες που ξεχώρισαν επιλέχτηκαν οι 3 καλύτερες οι οποίες κέρδισαν το δώρο τού διαγωνισμού

Το MyCamera.gr λοιπόν ήταν ο χορηγός του συγκεκριμένου διαγωνισμού και έδωσε δώρο ένα φωτογραφικό λουρί της επιλογής τους, στους τρεις μεγάλους νικητές!

 

 

Η ανάδειξη των νικητών 

Οι νικήτριες λήψεις, όπως πάντα ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Το εν λόγω επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Οι 3 νικήτριες φωτογραφίες που κερδίζουν από ένα λουράκι τής επιλογής τους από το MyCamera.gr είναι οι εξής:

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Milton Louiz

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιασεμη Σ.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ

 

Οι υπόλοιπες 7 νικήτριες φωτογραφίες είναι οι εξής:

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη nikos dionysiou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vlasis Mavraganis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dim Pol

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Leon Vangalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Venelin Atanasov

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Oleg Stathopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Έυα Κυρμιζάκη

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις φωτογραφίες! Οι 3 πρώτοι νικητές παρακαλούνται να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας ή στο info@photocontest.gr προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.