Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Δεν θα μπορούσαμε να μην βάλουμε έναν διαγωνισμό με θέμα τα χιόνια, αφού εκείνες τις ημέρες που ανακοινώθηκε, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ήταν ντυμένο στα λευκά! Όπως αποδείχθηκε αξιοποιήσατε φωτογραφικά τα χιονισμένα τοπία και δημιουργήσατε ιδιαίτερες λήψεις.

 

Οι συμμετοχές

Ο διαγωνισμός Let it Snow ήταν σαφώς ένας εύκολος διαγωνισμός, με γενικό θέμα και άπειρες επιλογές ως προς το είδος φωτογράφισης! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μία αρκετά μεγάλη ποικιλία συμμετοχών, οι οποίες ξεπέρασαν τις 600+ φωτογραφίες! Τοπία, φωτογραφίες δρόμου, πορτραίτα, παγωμένες θάλασσες και λίμνες ακόμη και macro λήψεις! 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Όπως κάθε φορά, οι νικήτριες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube

Αναλυτικά το επεισόδιο της εκπομπής μπορείτε να το δείτε παρακάτω, ενώ τα άτομα που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Κριτές" του διαγωνισμού.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Αυτή την φορά έχουμε 12 αντί για 10 νικήτριες λήψεις. Και αυτό γιατί το επίπεδο και η ποικιλία δεν μας επέτρεψε κάτι λιγότερο. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Πριν δούμε αναλυτικά τους νικητές, σας υπενθυμίζουμε ότι τρέχουν δύο νέοι διαγωνισμοί με τίτλους: Architecture Photography και το Red Color. Πηγαίνετε στη σελίδα των διαγωνισμών και δηλώστε συμμετοχή!

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Aris Ziovas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη George Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Maria Manavi

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Yannis Darlas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αλεξ Τζιμοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Βασίλης Ζολώτας

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αναστασία Καρεκλά

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Κωνσταντίνος Λαγός

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ελένη Ιωάννου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ελένη Μπάντου

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!