Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Μετά από παράταση μιας εβδομάδας (λόγω της έκθεσης Image+TECH & Photovision 2019), ο διαγωνισμός Numbers έληξε, και οι νικήτριες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν! Συμμετοχές γεμάτες νούμερα και λατινικούς αριθμούς, είτε φανερά είτε κρυμμένα στο κάδρο!

 

Η ανάδειξη των νικητών 

Οι νικήτριες λήψεις, όπως πάντα ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Το εν λόγω επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

 

Σε κάθε εκπομπή σάς καλούμε να είστε στην παρέα μας και να συζητάμε μαζί όλες τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε. Είναι κάτι πολύ ουσιαστικό για εμάς και ευελπιστούμε πολύ χρήσιμο για τους πιο αρχάριους της παρέας, αφού προσπαθούμε να μοιραστούμε την όποια ιδέα, γνώση ή τεχνική αναδεικνύουμε από κάθε φωτογραφία.

Γι'αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Πριν δούμε αναλυτικά τους νικητές, σας ενημερώνουμε πως ήδη τρέχουν δύο νέοι διαγωνισμοί στην σελίδα μας: ο νέος μας διαγωνισμός Golden Hour αλλά και ο EISA Maestro 2019 - Power! Το μόνο που απομένει είναι να φωτογραφίσετε και να ανεβάσετε τις συμμετοχές σας! Καλή επιτυχία!

Δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την δεκάδα των νικητών. Πατώντας στα ονόματα των credits, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του εκάστοτε δημιουργού ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Kostas Nikoletopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αλέξανδρος Δάλκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Κωνσταντίνος Φινές

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Ntafos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Katia Makri

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Σεβαστή Σέβη

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Kalivezas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ελένη Ιωάννου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Antonis Rafeletos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Σπύρος Παπαπέτρος

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις φωτογραφίες!