Μία νέα σειρά άρθρων ξεκινάει από σήμερα στο photocontestgr! Καθημερινά μέσα από τους διαγωνισμούς, το Instagram, το site και άλλες δράσεις, μας στέλνετε συνολικά περισσότερες από 400 φωτογραφίες!

Έτσι θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο τις καλύτερες φωτογραφίες που λαμβάνουμε και μοιράζεστε εσείς μαζί μας. Στα άρθρα αυτής της σειράς λοιπόν, θα βλέπουμε φωτογραφίες που δεν βραβεύτηκαν. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Helena Georgiou

 

Χρήστες της κοινότητάς, που ανεβάζουν και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους με άλλους χρήστες στο www.photocontest.gr και αξίζουν την προσοχή μας. Αυτές οι φωτογραφίες παίρνουν τον τίτλο "Featured photos" και κερδίζουν μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες! 

Πάμε να πάρουμε μία μικρή γεύση από τις καλύτερες φωτογραφίες της κοινότητας, των τελευταίων 7 ημερών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες στην σελίδα Featured Photos.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgis Lgs

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John B. Simitopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Πρόκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Stenidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Tilemachos Kouklakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Yiannis Kostavaras

 

Επισκεφθείτε τα προφίλ των φωτογράφων και πάρτε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα από τη δουλειά του καθένα. Μην ξεχνάτε να ανεβάζετε τις δικές σας φωτογραφίες καθημερινά στο photocontest.gr και εμείς θα αναδημοσιεύουμε τις καλύτερες!