Ο Ολλανδός φωτογράφος τοπίων Albert Dros δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά φωτογραφιών, με επίκεντρο τους ανεμόμυλους της Ολλανδίας! 

Η φυσική ομορφιά των μαγικών αυτών τοπίων μπορεί να αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία πάτησε ο φωτογράφος, όμως το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των παρακάτω φωτογραφιών είναι αναμφίβολα η επιτυχημένη αποτύπωση του πρωινού φωτός και της ομίχλης.

 

 

"Πριν από μερικές εβδομάδες τράβηξα όλες αυτές τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια αυτού του μαγευτικού πρωινού, ένα πρωί που δεν θα ξεχάσω ποτέ.", λέει ο ίδιος. 

"Σε αυτό το συγκεκριμένο πρωινό, η παχιά ομίχλη κάλυπτε την περιοχή του διάσημου χωριού του ανέμου Zaanse Schans της Ολλανδία. Ήμουν τυχερός που ήμουν εκεί γύρω στις 5 το πρωί και έκανα αυτές τις φωτογραφίες. Ήταν σαν να περπατούσα σε ένα παραμύθι.", συμπληρώνει.

 

 

Το Zaanse Schans είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και αυτό έχει ως συνέπεια κατά τη διάρκεια της ημέρας το χωριό είναι γεμάτο με χιλιάδες τουρίστες. Ωστόσο, όταν τα τουριστικά καταστήματα και τα εστιατόρια κλείνουν, τα λεωφορεία φεύγουν και η περιοχή γίνεται εντελώς άδεια.

Εάν ποτέ βρεθείτε εκεί, φωτογραφίστε αργά το απόγευμα ή νωρίς το πρωί. Τότε μόνο μπορείτε να καταγράψετε την αληθινή ομορφιά αυτού του τόπου.

 

 

Δείτε περισσότερο υλικό του Alber Dros στην επίσημη ιστοσελίδα του ή στο προφίλ του στο Instagram.

Πηγή: Boredpanda