Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Αν και το θέμα του ήταν φαινομενικά απλό, οι συμμετοχές του διαγωνισμού Cars άγγιξαν μόλις τις 300. Ωστόσο, παρόλο που ο όγκος και η ποιότητα δεν ήταν η βέλτιστη, η ποικιλία των φωτογραφιών ήταν αρκετά ικανοποιητική, αφού ανάμεσα στις συμμετοχές υπήρχαν close-ups, διαφημιστικές φωτογραφίες ακόμη και long exposure λήψεις!

 

Το Photolive του διαγωνισμού

Όπως σε κάθε διαγωνισμό πλέον, έτσι και σε αυτόν, μέσα από την εκπομπή Photolive ανακοινώσαμε και συζητήσαμε μαζί τις νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού. Εάν χάσετε την εκπομπή, μπορείτε να τη βρείτε online στο κανάλι μας στο YouTube ή να την παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε το καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε νέο βίντεο ή εκπομπή!

 

 

Όλοι οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά τις 8 καλύτερες φωτογραφίες τού διαγωνισμού! Πατώντας τα ονόματα των φωτογράφων μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από εκείνους, καθώς και ένα σύντομο portfolio. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgos Asaniotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Boulougouris

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panos Tsoukias

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΑΘΗΝΑ ΝΤΟΚΑ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michael Patakos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Yannis Darlas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σωτήρης Ζαπαντιώτης

 

Δύο νέοι διαγωνισμοί τρέχουν ήδη στο site μας! Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη σελίδα του διαγωνισμού και ανεβάστε τις συμμετοχές σας!