Το 4ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ είναι γεγονός!

Μετά από τρία πετυχημένα φεστιβάλ και έχοντας εξοπλιστεί με την εμπειρία που απέκτησε σε αυτά, στις 7, 8 και 9 Ιουλίου ο σύλλογος Α.Τ.ΟΜΑ σας προσκαλεί στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, όπου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ένα Πολιτιστικό Φεστιβάλ, με ιδιαίτερο χρώμα, διαφοροποιημένο από τα συνηθισμένα του είδους, που συνδυάζει ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, με στόχο να καλύψει διαφορετικά είδη τεχνών και να ψυχαγωγήσει κάθε πιθανή ομάδα θεατών και παρευρισκομένων.

 

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Το Photo Contest σε συνεργασία με τον σύλλογο Α.Τ.ΟΜΑ διεξάγει έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Αλληλεγύη, Τέχνη, Ομαδικότητα" που είναι και οι λέξεις από τις οποίες προέρχεται το όνομα του συλλόγου. Οι 5 νικήτριες φωτογραφίες θα κοσμίσουν την φωτογραφική έκθεση του φεστιβάλ και τις 3 ημέρες.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό Α.Τ.ΟΜΑ.

 

Τι θα περιλαμβάνει

Το 4ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Α.Τ.ΟΜΑ θα περιλαμβάνει:

- Live graffiti
- Θεατρικά δρώμενα
- Χορευτικά δρώμενα
- Έκθεση ζωγραφικής, λογοτεχνίας και φωτογραφίας
- Live stage με ποικίλα είδη μουσικής, με κάθε ημέρα να έχει τον δικό της μουσικό χαρακτήρα

 

Πρόγραμμα συναυλιών

Παρασκευή 7 Ιουλίου

Pink Elephant (neo-soul, nu disco, disco house, soulful house)
Kilimanjaro (reggae / dub)
The Phonky Monkey Band (funk, blues, country, tex-mex, cuban)

Σάββατο 8 Ιουλίου

The Mighty N (alternative / grunge rock)
Hypnotic Nausea (post / stoner rock)
ΦΑΚΑ (rock, punk, hip-hop)
Train Beat

Κυριακή 9 Ιουλίου

Big Band φιλαρμονική Μαρκόπουλου
Empty Fame (alternative rock)
LOUD

 

Σκοπός του Φεστιβάλ

• Να προταθεί ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης για την νεολαία του τόπου, μία ανάγκη που θεωρούμε πως είναι υπαρκτή και άμεση,
• Να δοθεί το έναυσμα στους νέους να εκφραστούν μέσω πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων,
• Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, να προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο συνύπαρξης και δημιουργίας.

Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ -όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια- θα είναι αποκλειστικά κοινωνικός και πολιτιστικός, μη κερδοσκοπικός, και με διάθεση από μέρους μας, να συνδυαστεί και με άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες της περιοχής μας, όπως την συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, έτσι ώστε να προάγει, ως εγχείρημα, πέραν του πολιτισμού, και αξίες αλληλεγγύης.

Η επιλογή του χώρου του Συνεταιρισμού της ΜΑΡΚΟ έγινε, καθώς τον θεωρούμε τον πλέον κατάλληλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, έχοντας την πεποίθηση πως διαθέτοντας την κατάλληλη αισθητική και πολυμορφικότητα, θυμίζοντας μία νέα Τεχνόπολη. Σημαντικό επίσης είναι πως αποτελεί έναν ιστορικό χώρο για την περιοχή. Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ θα αποτελέσει λοιπόν –εκτός των άλλων- μία καλή ευκαιρία να αναδειχθεί η σπουδαιότητα του Συνεταιρισμού στις νεότερες γενιές, οι οποίες -ως επί το πλείστον- δεν τη γνωρίζουν.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 - Είσοδος Ελεύθερη (αντί εισητηρίου το Φεστιβάλ δέχεται είδη τροφίμων Μακράς Διάρκειας για το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου)

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Facebook event