Μέσα στο 2018 και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής μας, έχουμε σαν στόχο να τρέξουμε ακόμη περισσότερο το κανάλι μας στο YouTube!

Έτσι, πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη μία ιδέα που είχαμε από αρκετά παλιά, αλλά δεν είχαμε υλοποιήσει ακόμη. Το όνομα αυτής της ιδέας: Photolive!

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από το δεύτερο Photolive στο οποίο ανακοινώσαμε τους νικητές του διαγωνισμού "Μέσα Μαζικής Μεταφοράς". 

 

 

Το Photolive είναι μία ζωντανή φωτογραφική εκπομπή που διεξάγεται λίγες ημέρες μετά τη λήξη τού κάθε διαγωνισμού. Σκοπός μας είναι να σας ανακοινώνουμε LIVE τους νικητές τού εκάστοτε διαγωνισμού και να σας εξηγούμε τον λόγο για τον οποίο η κάθε λήψη ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος των συμμετοχών.

Κάνοντας μία σύντομη κριτική για κάθε νικήτρια φωτογραφία, συζητάμε και σχολιάζουμε όλοι μαζί γύρω από φωτογραφικές τεχνικές, ιδέες και tips, με σκοπό να αναδείξουμε δημιουργικά τις ικανότητες του κάθε φωτογράφου.

Έτσι, σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα θα τα λέμε για 20 με 30 λεπτά μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook όπου βγαίνουμε "στον αέρα" για Photolive! Φυσικά για όσους δεν προλαβαίνουν να συντονιστούν στην live μετάδοση, το επεισόδιο κάθε εκπομπής θα ανεβαίνει στο κανάλι μας στο YouTube όπου θα παραμένει online στη διάθεσή σας!

Σας περιμένουμε στο επόμενο Photolive!