Η διοργάνωση

Το Photonet Show είναι μια διοργάνωση – θεσμός με μοναδικό concept, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία: επαγγελματίες, σπουδαστές/φοιτητές φωτογραφίας και χομπίστες του Imaging. Έχει διπλό στόχο: αφενός την ενημέρωση, μέσω της έκθεσης των πιο πρόσφατων προϊόντων που διαθέτει κάθε εταιρεία, και αφετέρου την επιμόρφωση μέσω workshops και σεμιναρίων που διοργανώνονται από τη Nexus Publications.

Όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Ειδικότερα, η επισκεψιμότητα από το βόρειο και κεντρικό τμήμα της  Ελλάδας ήταν εντυπωσιακή καθώς η διοργάνωση αποτελεί ένα σταθερό πόλο έλξης για τους επαγγελματίες των περιοχών αυτών, αλλά  και ένα καθιερωμένο διετές ραντεβού τους με τις εταιρίες που συμμετέχουν.

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Το 11ο Photonet Show θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, το Σάββατο 10 Μαρτίου και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την έβδομη διοργάνωση που πραγματοποιείται στη συμπρωτεύουσα (2006, 2008, 2010, 2012, 2014, 2016).

 

Χώρος Διεξαγωγής

Ο χώρος διεξαγωγής της έκθεσης είναι το ξενοδοχείο Porto Palace, ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, με εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking, που είναι γνώριμος όχι μόνο για τους εκθέτες αλλά και για τους επισκέπτες.

Το 11ο Photonet Show θα διεξαχθεί στην αίθουσα Grand Pietra Hall η οποία είναι η μεγαλύτερη αίθουσα σε όλη τη Μακεδονία (1.117 τ.μ.) και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεγάλα συνέδρια και εκδηλώσεις, εντυπωσιάζοντας με τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την ψηλοτάβανη οροφή, το φυσικό φως και την ιστορία της, που κρατά από το 1913.

 

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Φωτογραφικές λέσχες και σωματεία θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση, με παροχή χώρου, προκειμένου να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους και να προσελκύσουν νέα μέλη.

 

 

Η δική μας παρουσία

Το 2016 το Photo Contest βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα κάναμε το απαραίτητο κάλεσμα, στο 9ο Photonet Show, όπου γνωρίσαμε πολλούς από εσάς από κοντά, ανταλλάξαμε απόψεις, βγάλαμε φωτογραφίες και είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε ένα ακόμη Phototalk.

Φέτος, η παρουσία μας θα είναι ακόμη πιο έντονη, μέσα από μία σειρά ενεργειών τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε με εκτενές άρθρο τις επόμενες μέρες.

 

Συμμετοχές

Οι εταιρείες που έχουν ήδη αποφασίσει να συμμετάσχουν στο 11ο Photonet Show, καλύπτωντας ήδη πάνω από το 50% του διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου, είναι -με αλφαβητική σειρά- οι εξής:

ALBOOM DIGITAL-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.
ARX PHOTOLAB- ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
CANON
CHN PAPER LTD
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ
EPSON
FISH EYE LTD
FUJIFILM  HELLAS A.E.
GALAXY  HELLAS  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε. (PENTAX)
MANIOS CINE TOOLS ΕΠΕ
ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ.& Ρ. Ο.Ε.
ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
THESSALBUM

 

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους τον Μάρτη στη Θεσσαλονίκη και μην ξεχνάτε ότι η είσοδος είναι εντελώς δωρέαν!