Photovision 2015

Η έκθεση θεσμός, μια μεγάλη γιορτή για τη φωτογραφία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 20-23 Μαρτίου. Η ενδέκατη διοργάνωση της Photovision μετακόμισε σε νέο και πιο λειτουργικό χώρο, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μετρό "Ανθούπολη". Δόθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο λύση σ' ένα πάγιο αίτημα των επισκεπτών: Να μπορούν να έρχονται εύκολα και γρήγορα με το μετρό χωρίς να χρειάζονται δαπανηρές και πολύωρες μετακινήσεις με το αυτοκίνητό τους. Μία ακόμη καινοτομία της επικείμενης νέας διοργάνωσης είναι η κατανομή των περιπτέρων σε τέσσερα μεγάλα και διακριτά μεταξύ του Ηall (στο ίδιο επίπεδο). Η νέα σχεδίαση προβλέπει να συγκεντρωθούν σε κάθε Hall ξεχωριστά ομοειδείς εταιρείες / εκθέτες όπως συνηθίζεται σε όλα τα μεγάλα εκθεσιακά κέντρα του εξωτερικού. Ένα Ηall θα καταλαμβάνουν οι αντιπροσωπείες φωτογραφικών μηχανών και γενικά τα ψηφιακά καταναλωτικά πρoϊόντα, ένα ο κλάδος ψηφιακών εκτυπώσεων και άλμπουμ, ένα ο βαρύς επαγγελματικός εξοπλισμός και σ' ένα μεγάλο Ηall θα συγκεντρωθούν όλα τα σωματεία, οι φωτογραφικές λέσχες, οι εκθέσεις, οι ομιλίες και γενικά όλες οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Για περισσότερα επισκεφθείτε το site της Photovision.

 

Η δική μας παρουσία

Θα βρισκόμαστε εκεί και τις τέσσερις ημέρες, δίνοντας το παρόν σε αυτή την τεράστια φωτογραφική έκθεση. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε φωτογραφικές απόψεις! Μιας και βρισκόμαστε σε μια φάση ανάπτυξης, όποιοι από εσάς επιθυμούν να αποκτήσουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα μας, μπορείτε να έρθετε να βρούμε μαζί το κατάλληλο πόστο για εσάς! Πιο συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα:

 

Να ενταχθείτε στην ομάδα τού Photo Contest ως:
- Αρθρογράφοι: γράφοντας τα δικά σας άρθρα είτε σε κάποια από τις υπάρχουσες στήλες, είτε δημιουργώντας τη δικιά σας, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό τη δουλειά σας.
- Μέλη τεχνικού συνεργείου: παίρνοντας μέρος στο στήσιμο και τα γυρίσματα των επεισοδίων Phototalk.
- Ή σε οποιοδήποτε άλλο πόστο θεωρείτε ότι μπορείτε να βοηθήσετε. 

 

Για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας, μπορείτε επίσης:
Να μας φέρετε το δικό σας πορτφόλιο για να είστε ο επόμενος καλεσμένος μας στη σειρά Phototalk.
Να μας παρουσιάσετε μια καινούρια ιδέα που πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αναπτυχθεί με τη βοήθειά μας.
Να διαφημιστείτε μέσα από το site και τα social media του Photo Contest.

 

Θα μας βρείτε στο περίπτερο της Nexus Publications.