Η Canon, τα καταστήματα Public και ο "δικός μας" Canon ambassador Γιώργος Μασχαλίδης ανακοίνωσαν μια σειρά από online vlogging σεμινάρια, τα οποία απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα vlogs, ανεξαρτήτως του "φωτογραφικού" τους επιπέδου.

Είτε σχεδιάζεις τα πρώτα σου βήματα στο YouTube είτε έχεις προτίμηση στα vlogs για το αρχείο σου, σίγουρα έχεις κάνει τις πρώτες απόπειρες με το κινητό σου ή με πιο... επαγγελματικό εξοπλισμό.

 

 

Τι χρειάζεσαι; Κάμερα με υψηλή ανάλυση και δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνου, για να έχεις ένα ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Θα είναι πολύ βοηθητικό αν η κάμερα διαθέτει ανακλινόμενη/περιστρεφόμενη οθόνη, ώστε να καταγράφεις τον εαυτό σου. Τέλος, αν υπάρχει και σύνδεση Wi-Fi ή Bluetooth, η μεταφορά αρχείων γίνεται παιχνιδάκι!

 

 

Τον πρώτο λόγο σε vlogging εξοπλισμό τον έχει η Canon και μαζί της το Public και ο Γιώργος θα κατευθύνουν όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα vlogs και θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στους πιο εξοικειωμένους.

Το πρώτο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Μαΐου. Για κάθε σεμινάριο προβλέπεται περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, γι' αυτό δηλώστε συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα των καταστημάτων Public.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για την διεκδίκηση της ελαφρύτερης παγκοσμίως DSLR φωτογραφικής μηχανής, Canon EOS 250D. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι η ελαφρύτερη στην κατηγορία της, προσφέρει ανάλυση φωτογραφιών 24,1 megapixels, βίντεο ανάλυσης 4K και συνδυάζεται με τον κιτ φακό 18-55mm. Διαθέτει επίσης περιστρεφόμενη και ανακλινόμενη οθόνη 3 ιτσών και συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi για άμεση μεταφορά των αρχείων σε smartphones.