Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Αναγγείλαμε τον διαγωνισμό Food Photography λίγες ημέρες πριν το Πάσχα δίνοντας deadline μερικές ημέρες μετά από αυτό. Έτσι, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν σε μία περίοδο που έχει άμεση σύνδεση με το φαγητό. Για ακόμη μία φορά, τα μέλη της κοινότητας απέδειξαν πως κυρίαρχο ρόλο στην επιτυχία μιας εικόνας, παίζει η φαντασία, ο πειραματισμός και η όρεξη για δημιουργία! 

 

Οι συμμετοχές

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι χρήστες της κοινότητας του Photo Contest ξεπέρασαν τις 240 ενώ παράλληλα το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό! Πόσο εντυπωσιακή φωτογραφία μπορεί να δημιουργήσει κανείς έχοντας στη διάθεσή του ένα αυγό και ένα τηγάνι; Ή ακόμη "χειρότερα" ένα μόνο κουνουπίδι; Η απάντηση βρίσκεται στις παρακάτω φωτογραφίες! 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Εμείς επιλέξαμε την δωδεκάδα των νικητών την οποία σας παρουσιάσαμε μέσα από την εκπομπή Photolive. Ολόκληρο το επεισόδιο καθώς και την κριτική κάθε φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω ή στο κανάλι μας στο YouTube. 

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που σχολιάσαμε LIVE! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nick Paschalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Andreou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dim Pol

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δανάη Κοκκινάκη

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αλέξανδρος Δάλκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Angelos Apergis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Mary Paraskevopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μιχάλης Δουνδουλάκης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Katerina Papadimitriou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Petrianidis

 

Ο νέος Photonet - Photo Contest διαγωνισμός ανακοινώθηκε ήδη από εχθές στο Photolive και έχει θέμα One Color! Δείτε περισσότερα και πάρτε μέρος στη σελίδα του διαγωνισμού!