Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Portrait έσπασε κάθε ρεκόρ σε συμμετοχές! Περισσότερα από 900 πορτραίτα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και διαγωνίστηκαν για την ανάδειξη των καλύτερων. Ήταν ίσως αναμενόμενη η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου λόγω του κλασσικού φωτογραφικού θέματος που επιλέξαμε, όμως η ποιότητα των συμμετοχών κατά μέσο όρο ήταν πραγματικά καλή.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η κριτική επιτροπή είχε μία από τις δυσκολότερες δουλειές. Το να επιλέξεις τα καλύτερα από 900+ πορτραίτα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρόλο τον τεράστιο όγκο συμμετοχών και το κλασσικό θέμα, αποφασίσαμε να είμαστε "αυστηροί" και να αναδείξουμε λίγες αλλά πραγματικά καλές φωτογραφίες πορτραίτων. Για την ακρίβεια η αναλογία των νικητών συγκριτικά με τον συνολικό αριθμό συμμετοχών είναι κοντά στο 1%! 

 

Οι συμμετοχές

Παρόλο που η φωτογραφία πορτραίτου αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά φωτογραφικά θέματα, η ποικιλομορφία των συμμετοχών ως προς το είδος τού πορτραίτου μας εξέπληξε ευχάριστα! Μόδα, ρεπορτάζ, low key, slow shutter και πολλές άλλες λήψεις απέδειξαν για μία ακόμη φορά τις δυνατότητες αυτού του είδους φωτογραφίας αλλά και την φαντασία, την ποικιλία και το επίπεδο της φωτογραφικής μας κοινότητας. Αξίζουν όλοι οι συμμετέχοντες ένα τεράστιο μπράβο!

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν από τις 908 συμμετοχές. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα της Ροής σας. Απολαύστε τα καλύτερα πορτραίτα! Πορτραίτα που θα μπορούσατε να δείτε άνετα σε σελίδες περιοδικών.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Παναγιωτης Μαλλιαρης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Pitzi

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Aggelos Mpantazos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marineza Vamvakari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Θοδωρης Χανιωτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Alexandros Binopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Kostas Gourgiotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Denley Sky

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Billy Heis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Λελούδας

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι, δεσμευόμαστε για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!