Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ήταν μία ιδέα του ίδιου του πάρκου, που όμως υποστήριξαν, πλαισίωσαν και συμπλήρωσαν διάφορα κλαδικά μέσα όπως: Το περιοδικό Photonet, η Fujifilm Hellas, η σχολή Orama Studies, το Photo Contest και φυσικά το ίδιο το Αττικό Πάρκο. Με τη συνεργασία όλων των παραπάνω, δημιουργήθηκε ένας πολύ δυνατός διαγωνισμός που ελπίζουμε να γίνει θεσμός!

Ο διαγωνισμός χωριζόταν σε 6 βασικές κατηγορίες:

  1. Κάτοικοι του Πάρκου
  2. Δράση
  3. Αστείο-Χαριτωμένο
  4. Πορτρέτο
  5. Ασπρόμαυρο
  6. Selfies

 

Οι συμβουλές μας

Στα πλαίσια της υποστήριξής μας προς τον διαγωνισμό, δημιουργήσαμε μία σειρά από βιντεάκια με φωτογραφικά tips! Σε αυτή τη σειρά η Φωτεινή, ο Γιώργος κι ο Δημήτρης σας μετέφεραν κάποιες βασικές συμβουλές για να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες σε μία επίσκεψή σας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Για τις ανάγκες των βίντεο χρησιμοποιήθηκαν συμβουλές και φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Γιώργο Ατσαμετάκη.

Δείτε τα βίντεο της σειράς

 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η κριτική επιτροπή συνεδρίασε στα γραφεία του Photonet και επέλεξε τόσο τους επιμέρους νικητές κάθε κατηγορίας όσο και τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού!

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές τού διαγωνισμού. Οι νικητές κέρδισαν πλούσια φωτογραφικά δώρα από την Fujifilm Hellas και μαθήματα φωτογραφίας από τη σχολή Orama Studies! Απολαύστε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού.

 

 

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των δώρων στους νικητές. Ραντεβού στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο λοιπόν!