Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός μας με θέμα Urban έληξε πριν από λίγα 24ώρα και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 380! Το θέμα που επιλέχθηκε είχε τίτλο Urban όμως στην περιγραφή ήταν απόλυτο πως ζητάγαμε από τους συμμετέχοντες αποκλειστικά φωτογραφίες Αστικού Τοπίου.  Ωστόσο, αν και κάποιοι μπερδεύτηκαν και συμμετείχαν με φωτογραφίες δρόμου, η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Για μία ακόμη φορά η επιλογή της νικήτριας 12άδας ήταν δύσκολη. Υπενθυμίζουμε, για τα πιο παλιά μας μέλη, ότι στο site μας πλέον δεν υπάρχει η διαδικασία της ψηφοφορίας, αλλά οι νικητές αναδεικνύονται από την εκάστοτε κριτική επιτροπή. Στη σελίδα "Κριτές" του κάθε διαγωνισμού, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα άτομα που συγκροτούν την κριτική επιτροπή κάθε φορά.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές τού διαγωνισμού. Πατώντας στο όνομα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους. Απολαύστε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού.

 

Φωτογραφία του χρήστη Theodore Kefalopoulos

 

Φωτογραφία του χρήστη Tolis Tzele

 

Φωτογραφία του χρήστη George Papapostolou

 

Φωτογραφία του χρήστη Panagiotis Vassilopoulos
 

Φωτογραφία του χρήστη Ilias Mavropoulos

 

Φωτογραφία του χρήστη Vassilis Gonis

 

Φωτογραφία του χρήστη Giorgos Voulgaris

 

Φωτογραφία του χρήστη Tzivoglou Vasso

 

Φωτογραφία του χρήστη Andreas Markou

 

Φωτογραφία του χρήστη Mary Dimitropoulou

 

Φωτογραφία του χρήστη Dimitra Kouk

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!