Ήρθε η ώρα για την πρώτη φωτοβόλτα του Photo Contest! Η ομάδα του photocontest.gr δίνει ραντεβού με μερικούς τυχερούς από εσάς, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στο Μοναστηράκι, για το πρώτο Photowalk της κοινότητας!

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να φωτογραφίσουμε, ακόμη και να ...φωτογραφηθούμε μαζί! Οι τυχεροί που θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις συμβουλές του Canon Photographer Γιώργου Μασχαλίδη, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν στο σχετικό βίντεο της Canon.

 

 

Ακολουθώντας μία προσχεδιασμένη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μερικές βασικές συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου, αλλά και όλα τα μυστικά που κάνουν μία φωτογραφία αυτού του είδους να ξεχωρίσει! Τελικός προορισμός της διαδρομής αυτής θα είναι... τι άλλο; Το Photonet Special Day! Εκεί θα παρουσιάσουμε σε προτζέκτορα τις λήψεις όλων των συμμετεχόντων και οι έμπειροι συντάκτες του περιοδικού θα κάνουν μία γρήγορη κριτική. Οι λήψεις που θα ξεχωρίσουν θα φιλοξενηθούν σε ένα προσεχές τεύχος του περιοδικού!

Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής θα κλείσει δίνοντας αναμνηστικά δώρα σε όλους, όπως μπλουζάκια, βιβλία και συνδρομές για το περιοδικό Photonet! Φυσικά, όλη η μέρα θα βιντεοσκοπηθεί και θα ετοιμαστεί ένα βίντεο-vlog που θα δημοσιευθεί στο κανάλι του Photo Contest στο YouTube.

 

Δηλώστε συμμετοχή τώρα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!