Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Οι απόκριες πέρασαν και ήρθε η ώρα να ...πέσουν οι μάσκες και να δούμε τους νικητές του διαγωνισμού Mask! Περισσότερες από 300 συμμετοχές έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό από τους χρήστες της κοινότητας του Photo Contest που μοιράστηκαν τις λήψεις τους μαζί μας!

 

Η ανάδειξη των νικητών 

Οι νικήτριες λήψεις, όπως πάντα ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Το εν λόγω επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

 

Σε κάθε εκπομπή σάς καλούμε να είστε στην παρέα μας και να συζητάμε μαζί όλες τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε. Είναι κάτι πολύ ουσιαστικό για εμάς και ευελπιστούμε πολύ χρήσιμο για τους πιο αρχάριους της παρέας, αφού προσπαθούμε να μοιραστούμε την όποια ιδέα, γνώση ή τεχνική αναδεικνύουμε από κάθε φωτογραφία.

Γι'αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Το θέμα του επόμενου διαγωνισμού έχει θέμα Numbers! Οι αριθμοί υπάρχουν παντού γύρω μας. Σε ρολόγια, τοίχους, ταμπέλες... Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους εντοπίσετε και να τους εντάξετε στο κάδρο σας με τον δικό σας δημιουργικό τρόπο!

Δηλώστε συμμετοχή στο link του διαγωνισμού!

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την δεκάδα των νικητών. Πατώντας στα ονόματα των credits, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του εκάστοτε δημιουργού ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη George Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Georgakopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Evgenia Sfyri

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αλέξης Σουχο

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Nicki Panou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Σωτηρης Τσαλιγοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Σωτήρης Ζαπαντιώτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panos Nikoletatos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vicky Markolefa

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις φωτογραφίες!