Η εθνική φάση του φετινού φωτογραφικού διαγωνισμού της EISA, με θέμα «Φύση» ολοκληρώθηκε με την επιλογή των 3 εγχώριων νικητών. Η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού στείλατε περισσότερες από 2000 λήψεις σας!

Όπως είχαμε δει και στο σχετικό Photolive, το επίπεδο των συμμετοχών ήταν πραγματικά πολύ καλό! Μπορείτε να δείτε και να θυμηθείτε τις φωτογραφίες που είχαμε συζητήσει, στο κανάλι μας στο YouTube ή στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

Στο προηγούμενο τεύχος του περιοδικού Photonet λοιπόν (τεύχος No 210) είδαμε για πρώτη φορά τους τρεις μεγάλους Έλληνες νικητές του διαγωνισμού. Παρακάτω ακολουθεί ένα σύντομο αφιέρωμα για τους εν λόγω νικητές μαζί με το φωτογραφικό υλικό που έστειλαν ως συμμετοχή στον διαγωνισμό. Απολαύστε!

 

Ο πρώτος φετινός Έλληνας νικητές είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης κερδίζει βιβλία και συνδρομές αξίας 150 ευρώ από το περιοδικό Photonet και τη Nexus Publications αλλά και μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε από τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες με τις οποίες κατάφερε να διακριθεί.

 

Ο δεύτερος φετινός νικητής είναι ο Βασίλης Πρόκος

Ο Βασίλης κερδίζει συνδρομές και βιβλία αξίας 100 ευρώ από το περιοδικό Photonet και τη Nexus Publications αλλά και μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε από τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες με τις οποίες κατάφερε να διακριθεί.

 

Ο τρίτος φετινός νικητής είναι ο Χρήστος Σάλλας

Ο Χρήστος κερδίζει δώρα αξίας 50 ευρώ από το περιοδικό Photonet και τη Nexus Publications αλλά και μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε από τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες με τις οποίες κατάφερε να διακριθεί.

 

Αυτοί ήταν οι τρεις μεγάλοι φετινοί Έλληνες νικητές του EISA MAESTRO 2018. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Photonet αναμένουμε τους παγκόσμιους νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι θα κερδίσουν και τα σπουδαία έπαθλα αξίας 3250 ευρώ!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμμετοχή σας!