Ένα από τα βασικά προβλήματα των φωτογράφων που καλύπτουν διάφορες εκδηλώσεις είναι οι διάφοροι "άσχετοι" (με την καλή έννοια) με τα κινητά και τα τάμπλετ στο χέρι..

Το γνωστό σκηνικό κατά το οποίο έχεις κληθεί να καλύψεις ένα γεγονός, μία εκδήλωση, έναν γάμο. Έχεις καδράρει σωστά, έχεις βρει επιτέλους τις κατάλληλες ρυθμίσεις, πληρώνεσαι για τις λήψεις σου και ετοιμάζεσαι να αποτυπώσεις τη στιγμή. Ξεκινάς να "βαράς" και ξαφνικά κάτι εισέρχεται στο οπτικό σου πεδίο και κόβει το θέμα σου. Κάποιος ενθουσιώδεις καλεσμένος ήρθε μπροστά για να φωτογραφίσει με το κινητό αλλά δυστυχώς σε εμποδίζει.

Η συνάδελφος στο παρακάτω βίντεο εξάντλησε την υπομονή της και έσπρωξε τη μητέρα της νύφης κατά τη διάρκεια της τελετής.

 

 

Η μητέρα της νύφης, λοιπόν, μπήκε μπροστά από την Ashley Easterling προκειμένου να αποθανατίσει την κόρη της την ώρα του φιλιού, αγνοώντας εντελώς την επαγγελματία φωτογράφο.

Η Ashley πήρε "πίσω" τη θέση της, χρειάστηκε όμως να σπρώξει με τον ώμο της την κυρία που την εμπόδιζε.

Ίσως να μην φάνηκε και πολύ ευγενική η κίνηση της Ashley, όπως δήλωσε όμως η ίδια "της ζήτησα πολλές φορές να μετακινηθεί, της είπα ότι είμαι η επαγγελματίας φωτογράφος και ότι πληρώνομαι για αυτό, αλλά εκείνη μου είπε ότι δεν κάνω καλή δουλειά και μπήκε μπροστά μου".

Μπορεί στην μητέρα να μην άρεσε η συμπεριφορά της φωτογράφου, η νύφη ωστόσο φάνηκε να το διασκέδασε τόσο, που ανέβασε το βίντεο στο Facebook, εκθιάζοντας μάλιστα την Ashley.

 

 

Έχετε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση; Κι αν ναι, πώς την αντιμετωπίσατε;