Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, καθημερινά αναδημοσιεύουμε τις καλύτερες λήψεις στο προφίλ μας στο Instragram ως photo of the day, week & month!

Αυτό τον μήνα, τον τίτλο της Photo of the month κερδίζει ο @alexandrosmalapetsas με την παρακάτω φωτογραφία! 

 

 

Κριτική φωτογραφίας:

"Οι φάροι, είναι συχνά πηγή έμπνευσης και ένα από τα πιο κλασσικά φωτογραφικά αντικείμενα σε λιμάνια, νησιά ή βραχονησίδες. Ο Αλέξανδρος κατέγραψε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπου του φάρου Τουρλίτης στην Άνδρο, την ώρα που τα τεράστια κύματα χτυπούσαν πάνω στην βάση του φάρου. Αξίζει να σταθούμε στο κύμα που σκάει από το πίσω μέρος του φάρου, που βοηθά στο να αναδειχθεί η σιλουέτα του πανέμορφου φάρου. Την "landscape" μορφή της ίδιας λήψεις, είχε διακριθεί στον διαγωνισμό telephoto στο www.photocontest.gr, ωστόσο η portrait έκδοση έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικότερα για μία Instagram δημοσίευση. Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν στον δημιουργό!"

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο portfolio με φωτογραφίες του Αλέξανδρου Μαλαπέτσα που επιλέξαμε εμείς. Αξίζει πραγματικά να ρίξετε μια ματιά στο προφίλ και τη δουλειά του, είναι εξαιρετική.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the month να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!