Η Think Tank Photo, γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της σε φωτογραφικές τσάντες, θήκες και ό,τι αφορά τη μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού, ανανεώνει τις θήκες για φακούς και παρουσιάζει τη σειρά Lens Case Duo.

 

 

Πρόκειται για 6 νέες θήκες, σε διάφορα μεγέθη, κατάλληλες για τη μεταφορά φακών, τόσο για χρήση εντός άλλης τσάντας, όσο και για χρήση εν ώρα φωτογράφισης.

Οι νέες θήκες διαθέτουν διπλό άνοιγμα (φερμουάρ) στο πάνω μέρος και στο πλάι, διευκολύνοντας την πρόσβαση και την αποθήκευση του φακού. Παρέχουν επίσης αδιαβροχοποίηση, χάρις το "water-repellent coating" όπως το ονομάζει η εταιρεία.

 

 

 

Υπάρχει η δυνατότητα πρόσδεσής τους σε ζώνη, με σκοπό τη γρήγορη και ασφαλή εναλλαγή φακών, ενώ τα μεγαλύτερα μεγέθη μπορούν να συνδυαστούν και με ιμάντα ώμου.

 

 

 

Η σειρά, όπως αναφέραμε, διαθέτει μεγέθη 5, 10, 15, 20, 30 και 40, όπου στην μικρότερη θήκη μπορεί να χωρέσει ένας "kit" φακός ή ένας μικρός σταθερός φακός, ενώ η μεγαλύτερη μπορεί ενδεικτικά να φιλοξενήσει έναν Nikon ή Sony 70-200mm f/2.8.

 

Ακολουθεί βίντεο από το επίσημο κανάλι της Think Tank Photo στο YouTube.

 

 

Η νέα σειρά Lens Case Duo είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς και οι τιμές κυμαίνονται από 21 έως 33 δολάρια.