Μην αφήνετε τίποτα να μπει εμπόδιο καθώς πραγματοποιείτε το όραμά σας χωρίς συμβιβασμούς. Από τις μικρές λεπτομέρειες που αφηγούνται μεγάλες ιστορίες, έως απέραντα τοπία που αποτυπώνονται με λεπτομέρεια. Από περίτεχνα πορτραίτα έως κινηματογραφική δράση. Δημιουργήστε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι θα δείτε κάθε λεπτομέρεια και θα αποτυπώσετε όλα όσα βλέπετε.

 

Περισσότερη ισχύς, μεγαλύτερη λεπτομέρεια

Με δύο επεξεργαστές EXPEED στο κέντρο της, η Z 7II ανταποκρίνεται εύκολα στη διαδικασία της δημιουργίας εικόνων πλήρους κάδρου σε υψηλή ανάλυση. Θα έχετε στη διάθεσή σας μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και καθαρότερη απόδοση σε όλο το εύρος ISO. Θα εστιάζετε με απόλυτη σταθερότητα ακόμη και κατά τις λήψεις με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

 

Μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι διπλές υποδοχές κάρτας σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε κάρτες UHS-II SD στη μία υποδοχή και κάρτες XQD ή ταχύτατες κάρτες CFexpress στην άλλη. Διαμορφώστε τη φωτογραφική μηχανή για χρήση των καρτών σε περίπτωση υπερχείλισης δεδομένων ή για αποθήκευση εφεδρικών αντιγράφων ή για αποθήκευση αρχείων RAW στη μία κάρτα και αρχείων JPEG στην άλλη ή αποθήκευση φωτογραφιών στη μία κάρτα και  video στην άλλη.

 

Εξαιρετικά ευρεία, απόλυτα ευκρινής αυτόματη εστίαση

Το ευαίσθητο σύστημα συνδυασμένης AF εξασφαλίζει ευρεία, εξαιρετικά ευκρινή κάλυψη και η φωτογραφική μηχανή επιστρέφει στο επιλεγμένο σημείο εστίασης κατά την έξοδό της από την κατάσταση αναμονής. Η μέτρηση έκθεσης έως -4 EV είναι διαθέσιμη κατά τη λήψη με φακό που έχει διάφραγμα f/2 ή ταχύτερο.

 

Φωτογραφίστε γρηγορότερα και για περισσότερη ώρα, αθόρυβα.

Οι ταχύτητες λήψης έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) εξασφαλίζουν κορυφαία ευελιξία, ενώ χάρη στη μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και τη διπλή υποδοχή κάρτας, μπορείτε να συνεχίζετε να φωτογραφίζετε χωρίς διακοπές. Αποτυπώστε έως και 200 JPEG σε πλήρη ανάλυση, ή 77 μη συμπιεσμένες εικόνες RAW 12 bit με μία ριπή.

 

Εντυπωσιακό δυναμικό εύρος

Υφές, μοτίβα, χρώματα. Η Z 7II εξασφαλίζει εκπληκτικό δυναμικό εύρος τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές ρυθμίσεις ISO. Οι τονικές διαβαθμίσεις είναι απίστευτα ομαλές και εξασφαλίζετε εξαιρετική ακρίβεια στην αναπαραγωγή των τόνων του δέρματος. Η δυνατότητα λήψης video σε αναλύσεις που φτάνουν τα 4K/60p, σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπαράγετε δυναμικές σκηνές με μαγευτικές λεπτομέρειες.

 

Το πλεονέκτημα του Nikon Z

Το Nikon Z είναι το πιο προηγμένο οπτικό σύστημα που ανέπτυξε ποτέ η Nikon. Η εξαιρετικά ευρεία μοντούρα Z, σε συνδυασμό με τη συνεχώς διευρυνόμενη σειρά εξαιρετικών φακών NIKKOR Z, σας χαρίζουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε με το φως όσο ποτέ πριν. Κάθε φακός, οποιοδήποτε διάφραγμα. Το φωτεινό γίνεται φωτεινότερο. Το μεγάλο βάθος, βαθύτερο. Η ευκρίνεια είναι πιο έντονη.

 

Ένα σκόπευτρο που ανταποκρίνεται

Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) 3690k-dot εξασφαλίζει ομαλή προβολή χωρίς διακοπές ακόμη και κατά τις λήψεις σε υψηλή ταχύτητα. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης μειώνει σημαντικά τις περιπτώσεις διακοπής προβολής από το σκόπευτρο ώστε να μη χάνετε ποτέ όσα γίνονται μπροστά σας.

 

Οθόνες που προσαρμόζονται σε εσάς

Οι προσαρμόσιμες οθόνες πληροφοριών σάς διευκολύνουν να αλλάζετε γρήγορα τις ρυθμίσεις ενώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε πλήρως την εμφάνιση πληροφοριών κατά τη λήψη φωτογραφιών. Όταν γυρνάτε την οθόνη για να πραγματοποιήσετε λήψη σε Ζωντανή προβολή, το EVF απενεργοποιείται αυτόματα για να εξοικονομείτε ενέργεια.

 

Μέγιστη ευκρίνεια στα μικρά διαφράγματα

Θέλετε να τραβήξετε εικόνες με μεγάλο βάθος πεδίου; Η Z 7II αντισταθμίζει τη διάθλαση που μπορεί να προκύψει όταν μειώνετε το διάφραγμα ενός φακού¹. Φωτογραφίστε φυσικά ή αστικά τοπία σε μικρότερα διαφράγματα χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια της ευκρίνειας.

 

Κάτι παραπάνω από ανθεκτική

Τραχύ έδαφος, δύσκολες καιρικές συνθήκες ή μηχανήματα τεχνητής ομίχλης στο στούντιο, τίποτα από όλα αυτά δεν πτοεί τη Z 7II. Αυτή η φωτογραφική μηχανή mirrorless έχει κατασκευαστεί από εξαιρετικά δυνατό και παράλληλα ελαφρύ κράμα μαγνησίου και διαθέτει πλήρη στεγανοποίηση ενάντια στη σκόνη, τη βρομιά και την υγρασία. Πηγαίνετε όπου σας οδηγήσει η έμπνευσή σας και φωτογραφίστε με άνεση.

 

Ενημέρωση firmware μέσω SnapBridge

Η συνεχώς εξελισσόμενη εφαρμογή SnapBridge της Nikon σάς επιτρέπει πλέον να ενημερώνετε το firmware της φωτογραφικής μηχανής σας μέσω μιας έξυπνης συσκευής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να τραβάτε φωτογραφίες και video ασύρματα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε φίλτρα και να κοινοποιήσετε αρχεία JPEG ή RAW σε κάθε έξυπνη συσκευή ή υπολογιστή, καθώς και να προσθέσετε hashtag και πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων κατευθείαν από την εφαρμογή.

 

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Π x Υ x Β): Περίπου 134 x 100,5 x 69,5 mm (5,3 x 4 x 2,8 in.)
Βάρος: Περίπου 615 γρ. (μόνο το σώμα της μηχανής)
Αισθητήρας: CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm (8256 x 5504)
Επεξεργαστής: Dual Expeed 6
Συνολικά pixel: 47 εκατομμύρια
Μέσα αποθήκευσης: CFexpress (Type B), XQD, SD, SDHC, SDXC
Σκόπευτρο: Hλεκτρονικό σκόπευτρο OLED 1,27 cm περίπου 3690k-dot (Quad VGA) με ισορροπία χρώματος και αυτόματο και χειροκίνητο έλεγχο φωτεινότητας 11 επιπέδων
Ταχύτητα κλείστρου: 1/8000 έως 30 δευτ. Bulb, Χρόνος x200
Ευαισθησία ISO: Από ISO 64 έως ISO 25.600 (επεκτάσιμο από 32 έως 102.400)
Σημεία εστίασης: 493
Video: 3.840 x 2.160 (4K UHD): 60p (προοδευτική)/50p/30p/25p/24p, 1.920 x 1.080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p, 1.920 x 1.080 (αργή κίνηση): 30p x4/25p x4/24p x5
Μπαταρία: EN-EL15c

 

 

Περισσότερα για τη νέα μηχανή Nikon Z6 II, καθώς μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.