Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Color Red ήταν ο δεύτερος διαγωνισμός του 2021 και όπως ήδη γνωρίζετε, για ολόκληρο το έτος θα έχουμε μαζί μας τα brands Albumake και Colordrop τα οποία θα δίνουν δώρα σε κάθε διαγωνισμό μας!

Είναι πραγματικά τεράστια η χαρά μας που μέσα από τους διαγωνισμούς μας, κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να εκτυπώσουν οποιαδήποτε φωτογραφία τους επιθυμούν, στην άριστη ποιότητα της albumake και του colordrop και σε πολύ ιδιαίτερα υλικά όπως το Metal Print ή τα Fine Art χαρτιά!

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 540€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 70x100cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 240€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 70x100cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 160€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Καμβά διαστάσεων 70x100cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 120€.

Όλα τα δώρα είναι μία χορηγία της Albumake και της Colordrop, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα ήταν αρκετά απλό και εύκολο, άρα και οι προσδοκίες μας για τις συμμετοχές ήταν υψηλές! Οι φωτογραφίες που λάβαμε ξεπέρασαν τις 650+ στο σύνολο! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο που μάλιστα φαίνεται να ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα στο σχετικό Photolive να σπάσουμε ρεκόρ ταυτόχρονων θεταών αγγίζοντας το εντυπωσιακό (για εμάς) νούμερων των 169 μοναδικών - ταυτόχρονων θεατών!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Οι μικροί μας φίλοι είναι από τους λίγους που απολαμβάνουν την καραντίνα, το lockdown και τον αποκλεισμό που ζούμε τελευταία. Και αυτό γιατί θέλοντας και μη, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί τους αλλά και γιατί οι βόλτες τους, ας το παραδεχτούμε, έχουν πολλαπλασιαστεί...

Όπως καταλάβατε, ο επόμενος διαγωνισμός μας έχει θέμα Pets/Κατοικίδια! Είτε έχετε σκύλο, γάτα, παπαγάλο ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο, σας προκαλούμε για το διάστημα των δύο επόμενων εβδομάδων, να το φέρετε μπροστά από τον φακό σας σε ρόλους μοντέλου!

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Pets εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Δημήτρης Βαβλιάρας

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 70x100cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 240€!

 

2ος μεγάλος νικητής: Panagiotis Vassilopoulos

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 70x100cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 160€!

 

3ος μεγάλος νικητής: Δημήτρης Δέδες

Κέρδισε μία εκτύπωση σε Καμβά διαστάσεων 70x100cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 120€!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Costas Ganasos

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στην δεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς, και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες του διαγωνισμού!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να απισκευεθείτε τα προφίλ τους για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αλεξάνδρα Θεολόγου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μιχάλης Καλόγνωμος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιώργος Κουλουρίδης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Πέππας

 

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.