Ήρθε η ώρα για την τέταρτη φωτοβόλτα του Photo Contest! Η ομάδα του photocontest.gr δίνει ραντεβού με μερικούς τυχερούς από εσάς, την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, για το 3ο Photowalk της Αθήνας!

Στην συγκεκριμένα φωτοβόλτα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σημαντικές συμβουλές γύρω από τη φωτογραφία πορτραίτου, από τον Πάνο Άστορ Κόφφα! Με την καθοδήγηση του ίδιου λοιπόν, και με ένα πολύ όμορφο μοντέλο, θα κάνουμε μία βόλτα στο Ζάππειο εξερευνώντας ιδανικά σημεία για μερικές καλές λήψεις πορτραίτου. 

 

 

"Τι κάνει μία καλή φωτογραφία πορτραίτου να ξεχωρίσει;", "πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το φως" και "πώς δημιουργούμε ένα ενδιαφέρον κάδρο από το μηδέν;" Αυτές και ακόμη περισσότερες απορίες θα λυθούν τόσο στην πράξη όσο και στη θεωρία!

Τελικός προορισμός της φωτοβόλτας θα είναι το 6ο Photonet Special Day! Εκεί, αφού κάνουμε ένα διάλειμμα και δούμε όλα τα νέα προϊόντα που έχουν να μας δείξουν οι δεκάδες εταιρείες της έκθεσης, θα μπούμε στην αίθουσα σεμιναρίων, προκειμένου ο Πάνος, να μας δείξει κάποιες βασικές τεχνικές επεξεργασίας πορτραίτου. Μάλιστα, θα επεξεργαστεί μία από τις φωτογραφίες της ίδια της φωτοβόλτας.

Φυσικά, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει mini-διαγωνισμός μεταξύ όσων συμμετείχαν, δηλώνοντας συμμετοχή με κάποια από τις λήψεις της φωτοβόλτας. Ο Πάνος Άστορ Κόφφας θα διαλέξει τους 3 μεγάλους νικητές!

 

Δηλώστε συμμετοχή τώρα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα! 

Δυστυχώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες για την ομαλή ροή του Photowalk. Επομένως θα δημιουργηθεί κλήρωση για τους τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, οι οποίοι θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις λοιπές λεπτομέρειες.