Για ακόμη μία χρονιά, με μεγάλη μας χαρά και σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet, φιλοξενούμε στην πλατφόρμα μας τον τεράστιο διαγωνισμό φωτογραφίας της EISA! Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω και μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

 

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός ΕISA MAESTRO σού προσφέρει κάτι μοναδικό: τη δυνατότητα να αποτυπώσεις εμφατικά το δημιουργικό σου στίγμα στο παγκόσμιο φωτογραφικό στερέωμα, μέσα από ολοκληρωμένη προσέγγιση 5-8 λήψεων σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Ανταγωνιστές σου; Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι από 3 διαφορετικές ηπείρους: Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική! Είσαι έτοιμος (-η) να αντιμετωπίσεις την πρόκληση;

 

Το γεγονός ότι το 2024 είναι ολυμπιακή χρονιά (οι Θερινοί Αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι από τις από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του θέματος του φετινού διαγωνισμού, το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους: οι ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις είναι απειράριθμες!

 

Με δεδομένο πως απαιτείται να στείλεις περισσότερες από μία εικόνες, σου θυμίζουμε πως οι κανόνες της φετινής διοργάνωσης (βλ. παρακάτω) σου ζητούν να δημιουργήσεις καινούριες λήψεις για τις ανάγκες του, οι οποίες να υπηρετούν με συνέπεια την ιδέα που θα συλλάβεις προκειμένου να υλοποιήσεις το θέμα, και να μην καταφύγεις στο αρχείο σου!

 

Τα υλικά βραβεία του διεθνούς σκέλους του διαγωνισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικά (μετρητά – ταξίδια) ωστόσο αυτό που ενδεχομένως έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι τα ΜΜΕ (περιοδικά και site) που θα φιλοξενήσουν τα portfolios των τριών πρώτων διεθνών νικητών. Είναι οι μεγαλύτεροι και πιο αξιοσέβαστοι φωτογραφικοί τίτλοι σε 16 διαφορετικές χώρες οι οποίοι συγκεντρώνουν αθροιστικά εκατομμύρια αναγνώστες.

 

Δες όλα τα βραβεία και διάβασε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ.

Καλές λήψεις και καλή επιτυχία!

Λήξη διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει λήξει

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών

8