Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Golden Hour έληξε την περασμένη Τετάρτη και οι νικητές ανακοινώθηκαν μία ημέρα μετά στο σχετικό Photolive στο κανάλι μας στο YouTube!

Πολλές φορές μας έχετε δει να σας "σπρώχνουμε" να φωτογραφίσετε κάτι διαφορετικό, λέγοντάς σας "αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη" και "αποφύγετε τα κλασσικά θέματα ή τις τεχνικές που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε". Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχτούμε ως εντός θέματος φωτογραφίες οι οποίες ενδεχομένως να μην γινόντουσαν δεκτές σε κάποιον πιο αυστηρό και ανταγωνιστικό διαγωνισμό φωτογραφίας,

Στόχος μας, όμως, μέσα από αυτό που κάνουμε είναι η δική σας φωτογραφική εξέλιξη μέσα από τον πειραματισμό και την καλλιέργεια της φαντασίας σας. Όπως και να έχει, λαμβάνουμε υπόψιν τα σχόλια και τις απόψεις σας.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Ο χορηγός

Η εταιρεία Manios Cine Tools ήταν ο χορηγός του συγκεκριμένου διαγωνισμού, αφού βράβευσε με δώρα της 3leggedthings τους πρώτους 3 μεγάλους νικητές! Συγκεκριμένα τα δώρα του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "βραβεία" του διαγωνισμού.

 

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Το θέμα του επόμενου διαγωνισμού έχει τίτλο Goodbye Spring! Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα της άνοιξης και ο καλύτερος τρόπος να αρχίσουμε να την αποχαιρετάμε, είναι ένας αντίστοιχος διαγωνισμός φωτογραφίας!

Δηλώστε συμμετοχή στο link του διαγωνισμού!

 

Οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού. Πατώντας στα ονόματα των credits, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του εκάστοτε δημιουργού ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Eleftheriou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Costas Ganasos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Elric Βερναδάκης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Manos Tzavaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Manianna Tserkezou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vasiliki Zografou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Βαγγέλης Μπόζης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη George Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Christos Danoglou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Marina Papagianni

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!