Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Shadows είχε ένα απλό και πολύ εύκολο θέμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο πλήθος συμμετοχών, αλλά και ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο φωτογραφιών! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες δρόμου έδωσαν το παρόν και πρωταγωνίστησαν θα λέγαμε. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εναέριες - drone λήψεις, τα αναποδογυρισμένα κάδρα ή ακόμη και close-ups!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή και παρουσιάστηκαν μέσα από την εκπομπή μας Photolive που θα βρείτε παρακάτω, ήταν συνολικά 10. Σε αυτό το άρθρο σας τις παρουσιάζουμε όλες με τυχαία σειρά, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν και στη ζωντανή εκπομπή Photolive!

 

 

Στην εκπομπή Photolive, ανακοινώνουμε, συζητάμε και σχολιάζουμε τις νικήτριες φωτογραφίες, μαζί με τη δική σας συμμετοχή στα σχόλια. 

Αν δεν θέλεις να χάνεις τις εκπομπές, σιγουρέψου ότι έχεις κάνει εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και έχεις πατήσει και το καμπανάκι!

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Στο τέλος της εκπομπής ανακοινώθηκαν και τρεις νέοι διαγωνισμοί! Όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις! Τα θέματα των οποίων είναι: Jump, Concerts & Summer Holidays. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και τους τρεις διαγωνισμούς, στο link των ενεργών διαγωνισμών.

 

Οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα των νικητών μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δανάη Νικολοπούλου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Chrisa Benou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Alexis Kapsomenos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Rallis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John B. Simitopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Thanasis Bullet bullet

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σταύρος Κανταρτζής

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!