Η Canon προετοιμάζεται καιρό για να παρουσιάσει το νέο μοντέλο Canon EOS 6D Mark II. Δηλώσεις της Canon Rumors αναφέρουν ότι η κάμερα θα ανακοινωθεί στις 29 Ιουνίου 2017 και θα βγει στην αγορά λίγο αργότερα τον Αύγουστο του 2017. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες λοιπόν θα μάθουμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της ολοκαίνουριας Canon EOS 6D Mark II.

Υπάρχουν όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κυκλοφορίσει με βασικότερο τα 26 Mega Pixel του αισθητήρα που θα φοράει η νέα 6D Mark II. Αναμφισβήτητα αυτό είναι και μια απο τις κυριότερες αναβαθμίσεις από το προοηγούμενο μοντέλο της 6D. Έγινε γνωστό επίσης ότι η κάμερα θα διαθέτει σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel, επεξεργαστή DIGIC 7, εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 1080p μέχρι και 60 καρέ και οθόνη αφής 3 ιντσών. Σημαντική έλλειψη το 4K βίντεο που ίσως περίμεναν πολλοί. Το σώμα φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερο από το αρχικό μοντέλο της 6D ενώ η οθόνη είναι σπαστή. 

 

 

Φήμες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί περιλαμβάνουν ένα σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων και λειτουργία για HDR Video και Timelapse. Η επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης είναι μόλις δύο εβδομάδες μακριά. Κάντε λιγάκι υπομονή και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα! Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια ακριβώς απο κάτω.