Πριν λίγες ημέρες η Apple έβγαλε στην αγορά το Apple Vision Pro. Πρόκειται για μια συσκευή επαυξημένης πραγματικότητας που τοποθετείτε στο πρόσωπο, ο χρήστης μπορεί να βλέπει τον πραγματικό κόσμο χωρίς να χρειάζεται να βγάλει τη συσκευή από το κεφάλι του αφού η συσκευή διαθέτει κάμερες στο μπροστινό μέρος οι οποίες παίρνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να κυκλοφορεί κανονικά στον δρόμο.

Το κανάλι CNET, έχοντας τη συσκευή μπήκε στη διαδικασία να δοκιμάσει εάν μπορεί ο χρήστης να κάνει επεξεργασία φωτογραφίας μέσω του Apple Vision Pro.

Όπως αναφέρουν: «Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Lightroom, δε θα έχετε προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής, αλλά οι κύριες διαφορές είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια και τα μάτια σας για να μετακινήσετε τα ρυθμιστικά. Ακόμη και η προσθήκη ντεγκραντέ είναι τόσο απλή όσο η χρήση των δακτύλων σας στον αέρα, έτσι ώστε οι αισθητήρες στο Vision Pro να βλέπουν τα χέρια σας και μετά να τα σύρετε προς τα κάτω για εφαρμογή».

 

 

Όπως είδατε και στο βίντεο η εφαρμογή Lightroom δεν ανταποκρίνεται πλήρως στο Vision Pro. Είναι πολύ πιο αργό σε σχέση με έναν υπολογιστή, αλλά αυτό είναι λογικό καθώς είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Ένα πλεονέκτημα της συσκευής είναι η δυνατότητα επεξεργασίας με πλήρη διακριτικότητα όπου κι αν βρίσκεστε, καθώς κανείς άλλος δεν μπορεί να δει την οθόνη σας. Ωστόσο, θα έχετε μερικά βλέμματα κουνώντας τα χέρια σας και κάνοντας μικρές χειρονομίες με τα δάχτυλά σας!

Ποια είναι η γνώμη σας για τη συσκευή, πιστεύεται είναι το μέλλον ; Γράψτε μας στα σχόλια!