Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι οι συμμετοχές ενός φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα τα βιβλία; Ο διαγωνισμός Books έτρεξε για 14 ημέρες και συγκέντρωσε ποικίλες λήψεις. Για μία ακόμη φορά αποδείξατε πως η φαντασία και η ματιά είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που μπορεί να αναδείξει μια φωτογραφία.

 

Το Photolive του διαγωνισμού

Όπως σε κάθε διαγωνισμό πλέον, έτσι και σε αυτόν, μέσα από την εκπομπή Photolive ανακοινώσαμε και συζητήσαμε μαζί τις νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού. Ήσασταν εκεί και μας κάνατε παρέα στη δεύτερη εκπομπή της νέας σεζόν και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό! 

Όσοι το χάσατε, μπορείτε να το βρείτε online στο κανάλι μας στο YouTube ή να το δείτε παρακάτω. Εάν σας αρέσουν τα Photolives μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε το καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε νέο βίντεο ή εκπομπή!

 

 

Όλοι οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά τις 10 καλύτερες φωτογραφίες τού διαγωνισμού! Πατώντας τα ονόματα των φωτογράφων μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από εκείνους, καθώς και ένα σύντομο portfolio. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Christos Danoglou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Nicki Upstairs

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Alexandros ZooBoss

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Elena Karampina

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Μαρία Καρκαβίλλα

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Marina Papagianni

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Foteini Zaglara

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Jacob Petridis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Φραντζέσκα Λαγωνίκα

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Σωτηρης Τσαλιγοπουλος

 

Ο νέος διαγωνισμός τρέχει ήδη στο site μας και έχει θέμα τα Αυτοκίνητα. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη σελίδα του διαγωνισμού και ανεβάστε τις συμμετοχές σας!