Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Clouds ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο στην ποιότητα των συμμετοχών όσο και στο επίπεδο αυτών! Το θέμα του διαγωνισμού ήταν αρκετά εύκολο, αλλά οι ματιές των φωτογράφων της κοινότητας διαφορετικές και ιδιαίτερες!

 

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού

Περισσότερες από 730 συμμετοχές έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησαν μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες. Τοπία, αντανακλάσεις, κτήρια, νυχτερινοί ουρανοί, long exposures και πολλά ακόμη διαφορετικά είδη φωτογραφίας έκαναν την εμφάνισή τους ανάμεσα στις φωτογραφίες που έλαβαν μέρος. 

 

Το Photolive του διαγωνισμού

Όπως σε κάθε διαγωνισμό, έτσι και σε αυτόν, μέσα από την εκπομπή Photolive ανακοινώσαμε και συζητήσαμε μαζί την δεκάδα των νικητών! Εάν χάσετε την εκπομπή, μπορείτε να τη βρείτε online στο κανάλι μας στο YouTube ή να την παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε το καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε νέο βίντεο ή εκπομπή!

 

 

Το σχετικό Photolive ξεκίνησε με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση για τον επόμενο διαγωνισμό. Δείτε και διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Όλοι οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις καλύτερες φωτογραφίες τού διαγωνισμού! Πατώντας τα ονόματα των φωτογράφων μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από εκείνους, καθώς και ένα σύντομο portfolio. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Costas Ganasos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Kostas Karakatsanis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panagiotis Papadopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Kostas Tsek

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Λάζαρος Θέος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Georgios Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Leon Vangalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Γιώργος Ψιμουλάκης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αναστασία Τσιτσικλή

 

Δύο νέοι διαγωνισμοί με ενδιαφέροντα δώρα και χορηγούς είναι ενεργοί και αναμένουν τις συμμετοχές σας. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη σελίδα του διαγωνισμού και ανεβάστε τις συμμετοχές σας!

Διεκδικήστε λουριά της Peak Design και Photonet T-shirts!