Όταν ένας φωτογράφος κάνει παιδιά, συνηθίζεται να τα φωτογραφίζει πολύ συχνά, καθώς θέλει να τα απαθανατίσει μεγαλώνοντας! 

Ο Guy Vainer όμως, μάλλον... το παράκανε, αφού οι αστείες φωτογραφίες που δημιούργησε με τα δίδυμα παιδιά του έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

"Σαν φωτογράφος, θέλω τα παιδιά μου να έχουν τις καλύτερες φωτογραφίες και μόνο η γυναίκα μου και εγώ μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Αυτό το έργο ξεκίνησε με μία μόνο εικόνα και τώρα έχει μια δική του ζωή.", λέει ο ίδιος.

 


Είναι ξεκάθαρο ότι οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες δημιουργούνται με τη βοήθεια του Photoshop και έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, το project αυτό έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο αναγνωρισιμότητας, όπου τα δίδυμα αδέρφια, έχουν το δικό τους instagram με όλες αυτές τις αστείες φωτογραφίες τους.

 

 

Πώς σας φαίνονται; Για να προλάβει ο Guy Vainer μερικά στόματα ή comments, γράφει χαρακτηριστικά (και κωμικά) πως για τις ανάγκες των φωτογραφιών αυτών, κανένα παιδί ή ζώο δεν τέθηκε σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων!