Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Nightscapes είχε αναμφίβολα ένα κλασσικό αλλά αγαπημένο για πολλούς φωτογράφους θέμα. Τα νυχτερινά τοπία, οι νυχτερινοί ουρανού, οι αστροφωτογραφίες και το φεγγάρι αποτελούν ή αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και πειραματισμού για αρκετούς από εμάς. Και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και τις λήψεις που μοιράστηκαν οι χρήστες της κοινότητας.

 

Οι συμμετοχές

Εκατοντάδες φωτογραφίες-συμμετοχές πλημμυρισαν τις σελίδες του διαγωνισμού από τα μέλη του photocontest.gr! Φυσικά, όπως πάντα, η ομάδα του Photo Contest και η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ξεχώρισαν τις καλύτερες και τις ανέδειξαν LIVE μέσα από την εκπομπή Photolive!

Η ανακοίνωση βέβαια είναι το λιγότερο. Το σημαντικό είναι η δημιουργική κριτική, η συζήτηση και ο mini σχολιασμός που γίνεται σε κάθε μία από τις νικήτριες λήψεις. Το συγκεκριμένο Photolive μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube ή να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Δεν μπορούμε να πούμε πως η τελική δεκάδα αποτελείται από φοβερή ποικιλία συμμετοχών, αφού και το θέμα ήταν αρκετά συγκεκριμένο. Ωστόσο το επίπεδο των νικητών το θεωρούμε αρκετά υψηλό. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί κάθε φορά όλο και περισσότερο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Παρακάτω θα βρείτε τις νικήτριες λήψεις με τυχαία σειρά, αλλά και τα ονόματα του εκάστοτε φωτογράφου. 

Μπείτε στον "κόπο" και ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες φωτογραφίες των χρηστών αυτών και μην ξεχάσετε να τους ακολουθήσετε για να βλέπετε περισσότερες εικόνες τους. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Γρηγόριος Κουλουριώτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Bill Peppas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vasilis Christou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dionisis Partheniadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη John Ioannidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Manos Tzavaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Krikelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Giannhs Alexopoylos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Όλγα Παγανιά

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στους ενεργούς διαγωνισμούς! Τρέξει ο διαγωνισμός Symmetry με ένα πολύ ενδιαφέρον δώρο για τους τρεις πρώτους!