Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Έχοντας φτάσει στην καλοκαιρινή περίοδο αποφασίσαμε να σας δώσουμε έναν μεγάλο -σε διάρκεια- διαγωνισμό, προκειμένου αφενός να χαλαρώσετε και αφετέρου για να έχετε τη δυνατότητα να πειραματιστείτε ακόμη περισσότερο με ένα γενικό και "εύκολο" θέμα. Ο τίτλος που δώσαμε στον διαγωνισμό αυτόν ήταν "Summer Holidays" και ζητήσαμε από εσάς να αποτυπώσετε τις καλοκαιρινές σας στιγμές!

 

Οι συμμετοχές

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμμετοχές ήταν αρκετές αγγίζοντας αισίως τις 700, ανάμεσα στις οποίες μπορεί κανείς να διακρίνει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τη θεματολογία. Πάντα όλες γύρω από το τι σημαίνει για τον καθένα το καλοκαίρι!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Στον διαγωνισμό αυτόν λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και των νέων μεγάλων αλλαγών που ετοιμάζουμε για την 3η σεζόν Photolive, οι νικητές δεν ανακοινώθηκαν μέσα από την καθιερωμένη μας εκπομπή, αλλά μπορείτε να τους δείτε όλους μέσα σε αυτό το άρθρο.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις 12 φωτογραφίες που ξεχώρισαν, με τυχαία σειρά. Πατώντας στα ονόματα των νικητών μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michael Papazissis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Diamantis Matthelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Leon Vangalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Στράτος Ματζάνας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Bozouris

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Agnieszka Wójcik

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Paul Mei

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgos Papacharalampous

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Aris Sfakianos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marina Lypiridou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marinou Theodora

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Theodora Riga

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!