Πριν ένα χρόνο ακριβώς, είχαμε διοργανώσει την πρώτη φωτοβόλτα της κοινότητάς μας. Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και λίγους μήνες μετά και στη Θεσσαλονίκη! Τώρα λοιπόν, ήρθε ξανά η ώρα της Αθήνας!

Αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, 30 τυχεροί φωτογράφοι μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν δημιουργικό περίπατο παρέα με άλλους φωτογράφους.

Παρακάτω, όπως και στον σχετικό άρθρο που είχαμε γράψει, μπορείτε να πάρετε μία γεύση για το τι συμβαίνει σε ένα Photowalk!

 

 

 

Ακολουθώντας λοιπόν μία προσχεδιασμένη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μερικές βασικές συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου, αλλά και όλα τα μυστικά που κάνουν μία φωτογραφία αυτού του είδους να ξεχωρίσει! Τελικός προορισμός της διαδρομής, όπως και πέρυσι, θα είναι το Photonet Special Day!

 

 

Εκεί, αφού δούμε όλα τα νέα προϊόντα και τις μηχανές που θα έχουν να μας παρουσιάσουν οι εταιρείες της έκθεσης, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε σε προτζέκτορα τις λήψεις όλων των συμμετεχόντων. Οι ιδρυτές του Photo Contest και οι έμπειροι συντάκτες του περιοδικού, θα κάνουν μία σύντομη κριτική πάνω σε αυτές και οι λήψεις που θα ξεχωρίσουν θα φιλοξενηθούν σε ένα προσεχές τεύχος του περιοδικού! Φυσικά, όλη η μέρα θα βιντεοσκοπηθεί και θα ετοιμαστεί ένα βίντεο-vlog που θα δημοσιευθεί στο κανάλι μας στο YouTube.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να φωτογραφίσουμε παρέα! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση. Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν ζωντανά μέσα από την εκπομπή Photolive, αυτή την Πέμπτη στις 21:00. Τα λέμε από κοντά!