Η γκαλερί του Flickr είναι ένα από τα εργαλεία που διαθέτει η κοινότητά για την οπτική αφήγηση. Για αυτόν το λόγο η ομάδα του Flickr ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε μια αρκετά μεγάλη ανανέωση, βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών.

Η νέα γκαλερί παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο σε πολύ μεγαλύτερη διάταξη, εκμεταλλευόμενη τα νέα μεγέθη οθόνης. Αυξήθηκε το όριο των φωτογραφιών που μπορείτε να προσθέσετε σε γκαλερί από 50 σε έως 500.

Επίσης δημιουργήθηκε ένας νέος τρόπος για να προσθέτετε πολλές φωτογραφίες μαζί. Επίσης η φωτογραφία εξωφύλλου θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τις επόμενες δύο που προστέθηκαν πρόσφατα.

 

 

Εκτός από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, έχουν διατηρήσει τις περισσότερες από τις πτυχές των λειτουργιών των γκαλερί που υπήρχαν. Μπορείτε να ενημερώσετε τη φωτογραφία τού εξωφύλλου ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας μια εικόνα από τη συλλογή, καθώς επίσης και να επεξεργαστείτε τον τίτλο και την περιγραφή ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να κάνετε αναδιάταξη στις εικόνες της γκαλερί σας όσο συχνά θέλετε. Τέλος, μπορείτε να μοιραστείτε την γκαλερί σας με κοινή χρήση που θα βελτιώσει την παρουσίαση των γκαλερί σας σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

 

 

Εσείς χρησιμοποιείτε το Flickr και αν ναι, πόσο ενδιαφέρουσες σας φαίνονται οι παραπάνω αλλαγές; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!