Στο Photo Contest είμαστε επηρρεασμένοι από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και αυτό φαίνεται από τα άρθρα μας και τις φωτογραφίσεις μας. Προσωπικά, ως γνωστόν, είμαι λάτρης των θεμάτων που περιλαμβάνουν λαμπάκια, αλλά αυτή την εβδομάδα είπα να αφήσω τους αγαπητούς μου συναδέλφους να πειραματιστούν και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. 

Τι πιο γιορτινό λοιπόν, από ένα Λούνα Παρκ; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μόλις βρέθηκα εκεί γέμισα αναμνήσεις και νοσταλγία παιδικών Χριστουγέννων. Πήρα το μοντέλο μου και πήγαμε μαζί μία βόλτα στο τοπικό Λούνα Πάρκ. Πολύχρωμα φώτα και μουσική ήταν παντού γύρω μας, για να γεμίσουμε φαντασία και δημιουργική διάθεση!

 

 

Καρουζέλ, συγκρουόμενα, μαλλί της γριάς και ποπ κόρν! Να πω την αλήθεια δεν περίμενα τόση καλοσύνη από τους υπαλλήλους του Λούνα Πάρκ, φαίνεται όμως πως το πνεύμα των ημερών επηρρεάζει τους πάντες και όχι απλά μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες, αλλά μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε και τα παιχνίδια για να βγάλουμε μερικές από αυτές!

 

 

Να ευχαριστήσω την Νανά που με βοήθησε στη φωτογράφιση και να της ευχηθούμε όλοι χρόνια πολλά για τα γενέθλια της.

 

 

Δεν χρειάζεται όλες οι φωτογραφίες να εκμεταλλεύονται το φωτισμό μέσα στο πάρκο. Όπως βλέπετε παραπάνω, χρησιμοποιήσαμε και φωτισμό προερχόμενο έξω από το πάρκο και με το σκεπτικό που είχαμε στο άρθρο σχετικά με επεξεργασία χαμηλού φωτισμού καταφέραμε να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα (ζήτω τα σπάρκλερς!)

 

 

Αν παρατηρήσετε ότι εκείνη τη στιγμή φυσάει αέρος, εκμεταλλευτείτε το! Έχετε την προσοχή σας στο περιβάλλον και στο τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκείνη τη στιγμή για να συνεισφέρει στο αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί.

 

 

Και προφανώς δεν γίνεται φωτογράφιση χωρίς να βγάλουμε με τη βοήθεια του πολυαγαπημένου πρίσματός μας! 

Καλά Χριστούγεννα και ραντεβού στο επόμενο άρθρο για να ανακαλύψουμε μαζί άλλον έναν δημιουργικό τρόπο λήψης πορτραίτου.