Μέσα από το hashtag #photocontestgr του Instargam λαμβάνουμε καθημερινά εκατοντάδες εικόνες! Στο προφίλ μας στο Instagram αναδημοσιεύουμε τις καλύτερες σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση.

Το "κοντέρ" των photos of the week μηδένισε με το νέο έτος, ωστόσο σε εβδομαδιαία βάση θα είμαστε εδώ για να ξεχωρίσουμε και να σχολιάσουμε την καλύτερη εικόνα κάθε εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο τής Photo of the Week κερδίζει ο @dimitrios.balaris με την παρακάτω ενδιαφέρουσα λήψη:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram photo of the week! Η φωτογραφία επιλέχτηκε από το #photocontestgr και ανήκει στο χρήστη @dimitrios.balaris Ο @giwrgosmasx σχολιάζει τη λήψη: "Το ηλιοβασίλεμα για πολλούς είναι ένα τετριμμένο φωτογραφικό θέμα. Για τους περισσότερους όμως, αποτελεί μία κύρια αφορμή για να σηκώσουν τη μηχανή και να δημιουργήσουν μία νέα εικόνα. Και γιατί όχι, όταν δεν πρόκειται για ένα απλό snapshot με το κινητό ή την μηχανή μας, αλλά για μία πιο μελετημένη σύνθεση. Έχοντας κάνει αυτό τον πρόλογο λοιπόν, η σύνθεση του Δημήτριου φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε πολύ εύλογα την δύση του ηλίου για να αναδείξει και να απογειώσει το κεντρικό του θέμα. Υπέροχο χρώμα, υψηλές αντιθέσεις, υπέροχη αντανάκλαση, σωστή αποφασιστική στιγμή και μία δυνατή σιλουέτα να πρωταγωνιστεί!"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Photo Contest (@photocontest.gr) στις

 

Κριτική φωτογραφίας

"Το ηλιοβασίλεμα για πολλούς είναι ένα τετριμμένο φωτογραφικό θέμα. Για τους περισσότερους όμως, αποτελεί μία κύρια αφορμή για να σηκώσουν τη μηχανή και να δημιουργήσουν μία νέα εικόνα. Και γιατί όχι, όταν δεν πρόκειται για ένα απλό snapshot με το κινητό ή την μηχανή μας, αλλά για μία πιο μελετημένη σύνθεση. Έχοντας κάνει αυτό τον πρόλογο λοιπόν, η σύνθεση του Δημήτριου φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε πολύ εύλογα την δύση του ηλίου για να αναδείξει και να απογειώσει το κεντρικό του θέμα. Υπέροχο χρώμα, υψηλές αντιθέσεις, υπέροχη αντανάκλαση, σωστή αποφασιστική στιγμή και μία δυνατή σιλουέτα να πρωταγωνιστεί!"

 

Φαίνεται πως ο Δημήτριος, αγαπάει τα ηλιοβασιλέματα, την Θεσσαλονίκη και τη φωτογραφία δρόμου. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές ακόμη φωτογραφίες του από το προφίλ του στο Instagram.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the week να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!