Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Minimalism έληξε πριν 3 ημέρες και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 700! Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ο Μινιμαλισμός. Οι οδηγίες που δόθηκαν στους συμμετέχοντες κατά την ανακοίνωση του διαγωνισμού ήταν να διατηρήσουν το κάδρο τους απλό και ελαφρύ στο μάτι. Εξάλλου συχνά η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα! Το επίπεδο των συμμετοχών ήταν αρκετά καλό αν και το θέμα δεν ήταν εύκολο. Πάντα είναι πιο δύσκολο είναι να αφαιρέσεις στοιχεία του κάδρου παρά να προσθέσεις. 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η επιλογή των νικητών ανάμεσα από περισσότερες από 700 συμμετοχές σίγουρα δεν ήταν μία εύκολη διαδικασία. Υπενθυμίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχει η διαδικασία της ψηφοφορίας από το κοινό, αλλά οι νικητές αναδεικνύονται από την εκάστοτε κριτική επιτροπή. Στη σελίδα "Κριτές" του κάθε διαγωνισμού, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα άτομα που συγκροτούν την κριτική επιτροπή κάθε φορά.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές τού διαγωνισμού. Πατώντας στο όνομα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους. Απολαύστε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Zoi Kapiri

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Theodosis Karamanos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Argiris Karamouzas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Alexandros Oikonomidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Νικόλας Κυραμάριος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Manolis Smalios

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Menia Bogea

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgis Lgs

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Πιτσιλκας Δημητρης
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Πίκουλας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Νικολακόπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Steve Tsigaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αλέξανδρος Μαλαπέτσας

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!