Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 οι τυχεροί της κλήρωσης ήρθαν μαζί μας στο 4ο Photowalk στο οποίο, αυτή τη φορά, ασχοληθήκαμε με τη φωτογράφηση πορτραίτου.

Υπό τις οδηγίες του επαγγελματία φωτογράφου πορτραίτου Πάνου Άστορ Κόφφα και τη βοήθεια του μοντέλου μας δοκιμάσαμε μερικές τεχνικές φωτογράφησης πορτραίτου, φωτογραφίζοντας υπό διαφορετικές φωτιστικές συνθήκες κάθε φορά, και σε ποικίλες τοποθεσίες, στον χώρο του Εθνικού Κήπου.

 

 

Οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς γίνεται μια επαγγελματική φωτογράφηση αυτού του είδους, να λύσουν τυχόν απορίες τους και, φυσικά, με τη σειρά τους να κάνουν κι αυτοί τις δικές τους λήψεις.

 

 

Στη συνέχεια, φτάσαμε στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel το οποίο φιλοξενούσε το 6ο Photonet Special Day, στα πλαίσια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία και τον χρόνο να ρίξουν μια ματιά στα περίπτερα των μεγαλύτερων brands στον χώρο τής φωτογραφίας, δοκιμάζοντας τα νέα προϊόντα τους!

Έπειτα, όπως έλεγε το πρόγραμμα, μπήκαμε στην αίθουσα σεμιναρίων προκειμένου να ασχοληθούμε με το 2ο κομμάτι της διαδικασίας το οποίο αφορούσε την επεξεργασία πορτραίτου. Στο στάδιο αυτό ο Πάνος μοιράστηκε με τον κόσμο τη διαδικασία που εκείνος ακολουθεί κατά το post process, πραγματοποιώντας live επεξεργασία σε μία από τις φωτογραφίες που τράβηξε προηγουμένως.

 

 

Για ακόμη μία φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο, το ενδιαφέρον και την παρέα σας! Το έχουμε ξαναπεί αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό: Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε πως πίσω από τα νούμερα, τα likes και τις συμμετοχές των διαγωνισμών, κρύβονται άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς! Αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο!

 

 

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Nexus Publications για τη φιλοξενία της στον χώρο του φετινού Photonet Special Day!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες μέρες έρχεται βίντεο με όσα έγιναν σε αυτό το Photowalk!

 

Φωτογραφίες: Dimitris Manolaros
Εισηγητής: Panos Astor Koffas
MuA: Mary Foutri
Model: Xanthi
Video Camera: Petros Liaropoulos