Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης είναι το λεγόμενο photobomb. Δηλαδή, όταν κάποιος άσχετος ή μη, παρεμβαίνει αισθητικά στις φωτογραφίες, είτε κατά λάθος, είτε επίτηδες, χάριν...χιούμορ. Στην παρακάτω περίπτωση όμως, το photobomb ήταν λίγο πιο "επικίνδυνο".

H φωτογράφος γάμων Leah McMahan Edmondson φωτογράφιζε τους νεόνυμφους μετά την τελετή, όταν παρατήρησε μία μαύρη αρκούδα στο βάθος του πάρκου..

 

 

"Μετά το τέλος της τελετής ξεκίνησα να βγάζω τις καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες και αφού ολοκληρώσαμε τη διαδικασία, αποδέσμευσα τους υπόλοιπους συγγενείς. Έβγαζα φωτογραφίες το ζευγάρι όταν αντιληφθήκαμε την αρκούδα", αναφέρει η φωτογράφος στο PetaPixel.

"Αμέσως μετακινηθήκαμε ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε τις φωτογραφίες. Δεν φοβήθηκα, ήθελα απλώς λήψη με την αρκούδα."

 

 

"Όπως στεκόμουν όμως, η αρκούδα βρυχήθηκε και ξεκίνησε να έρχεται προς το μέρος μου. Τότε ναι, φοβήθηκα πολύ" συνεχίζει η Leah.

 

 

 

"Ήταν η πιο περιπετειώδης φωτογραφία που έχω βγάλει."

Ευτυχώς, η αρκούδα ολοκλήρωσε τη βόλτα της χωρίς κάποιος να απειληθεί ή να τραυματιστεί. Το σίγουρο είναι ότι χάρισε στο ζευγάρι μία πραγματικά σπάνια φωτογραφία.