Η Canon φέτος το καλοκαίρι ανακοίνωσε την έναρξη ενός ακόμη Redline Challenge! Το RedLine Challenge είναι ένας διαγωνισμός φωτογραφίας που απευθύνεται σε φιλόδοξους ερασιτέχνες φωτογράφους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητα και τις τεχνικές γνώσεις τους. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη και το θέμα της φετινής πρόκλησης είναι «Room to breath».

Ακολουθώντας μια προσέγγιση «less is more», οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους με μία μίνιμαλ προσέγγιση στο θέμα της επιλογής τους. 

Είτε πρόκειται για μια σύνθεση τοπίου με έντονο αρνητικό χώρο, είτε μια δημιουργική εξερεύνηση σχημάτων και γραμμών, είτε μια προσωπική στιγμή μοναξιάς – οι συμμετέχοντες μπορούν να επιδείξουν το ταλέντο τους σε οποιοδήποτε είδος.

 

 

Ερασιτέχνες φωτογράφοι μπορούν να συμμετάσχουν για να κερδίσουν μία Canon EOS R5 και έναν RF φακό 24-105mm F4L IS USM. Οι υποβολές φωτογραφιών για το Canon Redline Challenge μπορούν να ληφθούν σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω του site της Canon.

Οι εικόνες θα κριθούν με βάση τη σύνθεση, τη δημιουργικότητα, την τεχνική δεξιοτεχνία και πόσο στενά αντικατοπτρίζει το θέμα. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του περσυνού Redline Challenge που μάλιστα κάποιες ταιριάζουν απόλυτα και με το θέμα του φετινού διαγωνισμού:

 

Sylvain Guionnet (Γαλλία), Ένας δύτης στον ωκεανό 
 

 

Dragan Stojkić (Σερβία), Έξοδος από τον ωκεανό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τριάθλου

 

Olivier Lefebvre (Γαλλία), Θαλάσσιο σκι στον ωκεανό 

 

Alison Fairley (Η.Β), Ο Γαλαξίας με έναν απίστευτο φλεγόμενο μετεωρίτη 

 

Μην χάσετε την ευκαιριά να δηλώσετε συμμετοχή και να διεκδικήσετε τα έπαθλα του διαγωνισμού! 

Διαβάστε αναλυτικά τις πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ.