Μία γνωστή μέθοδος που χρησιμοποιούμε στο Instagram είναι το repost μίας δημοσίευσης, δική μας ή άλλου λογαριασμού, μέσω των stories. Σκοπός είναι η όσο μεγαλύτερη προβολή της δημοσίευσης και προφανώς τα περισσότερα likes και σχόλια. Μία τακτική που από ό,τι φαίνεται ενοχλεί αρκετούς χρήστες

Ο Matt Navarra ανακάλυψε μία ειδοποίηση από το Instagram, η οποία εμφανίζεται σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και τους ενημερώνει πως δεν μπορούν να αναρτούν posts από το Instagram feed τους στα Stories. Το μοιράστηκε μάλιστα στο Twitter σχολιάζοντας "εύχομαι ο κόσμος να σταματήσει να μοιράζεται τόσα πολλά posts μέσω των stories."

 

 

"Ακούμε την άποψη της κοινότητας και των χρηστών μας, ότι θέλουν να βλέπουν λιγότερα reposts δημοσιεύσεων στα stories. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε κάποιo repost στo story σας.", αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Instagram.

 

Για την ώρα, ο συγκεκριμένος περιορισμός είναι σε δοκιμαστική περίοδο και σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Οι αντιδράσεις των χρηστών, θετικές ή αρνητικές θα δείξουν το "μέλλον" των reposts στο Instagram.