Η Samsung στο Upacked Event εκτός από τις νέες ναυαρχίδες Samsung Galaxy S10e/ S10 και S10+ παρουσίασε το πρώτο κινητό που λυγίζει, το Samsung Galaxy Fold.

Το πρωτοπόρο αυτό κινητό έχει την εξωτερική πλευρά που μοιάζει εκ πρώτης όψεως με ένα διογκωμένο κανονικό smartphone με οθόνη 4.6’’ ωστόσο αν ξεδιπλωθεί υπάρχει στο εσωτερικό του μια οθόνη 7.3’’ που το μετατρέπει στα tablet. Συγκεκριμένα διαθέτει οθόνη με τεχνολογία Infinity Flex.

 

 

Από κάμερα θα διαθέτει μια με τρεις φακούς. Ο πρώτος θα είναι ένας ευρυγώνιος 12MP με OIS και μεταβλητό διάφραγμα f1.5/2.4 και διαθέτει την τεχνολογία Super Speed Dual Pixel AF για την εστίαση. Ο άλλος φακός είναι ένας υπερ-ευρυγώνιος 16MP με διάφραγμα f2.2 και ο τρίτος είναι ένας τηλεφακός 12MP με OIS και διάφραγμα f2.4.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα διαθέτει έναν επεξεργαστή octa-core 7nm με 12GB μνήμη RAM, UFS 3.0 και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης αξιοσημείωτο είναι πως διαθέτει δύο μπαταρίες συνολικού μεγέθους 4380mAh.

Στην παρουσίαση αυτό που παρατηρήθηκε ήταν πως υποστηρίζει το App Continuity, δηλαδή την μεταφορά εικόνας από την χρήση σε smartphone σε tablet και αντίστροφα.

 

 

Η εταιρεία υποστήριξε πως πρόκειται για ένα premium κινητό με την τιμή του να αγγίζει τα 1980$ και αρχικά θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του στις 26 Απριλίου στην αγορά τον ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του κατασκευαστή.