Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Jump αποτελούσε ένα πραγματικό challenge στο οποίο ανταποκριθήκατε επάξια, μαζεύονται περισσότερες από 230 φωτογραφίες μέσα σε λίγες μέρες, με αρκετές από αυτές να ξεχωρίζουν! Χορευτικές φιγούρες, άλματα με μοτοσικλέτες αλλά και "απλά" άλματα έδωσαν -όπως ήταν αναμενόμενο- το παρόν.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή και παρουσιάστηκαν μέσα από την εκπομπή μας Photolive που θα βρείτε παρακάτω, ήταν συνολικά 10. Σε αυτό το άρθρο σας τις παρουσιάζουμε όλες με τυχαία σειρά, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν και στη ζωντανή εκπομπή Photolive!

 

 

Στην εκπομπή Photolive, ανακοινώνουμε, συζητάμε και σχολιάζουμε τις νικήτριες φωτογραφίες, μαζί με τη δική σας συμμετοχή στα σχόλια. 

Αν δεν θέλεις να χάνεις τις εκπομπές, σιγουρέψου ότι έχεις κάνει εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και έχεις πατήσει και το καμπανάκι!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Αυτή τη φορά το θέμα τού επόμενου διαγωνισμού ήταν επιλογή δική σας! Όπως προτείνατε στο τέλος της εκπομπής, ο επόμενος διαγωνισμός έχει τίτλο Forest και μπορείτε ήδη να αρχίσετε να στέλνετε τις δικές σας συμμετοχές!

 

Οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα των νικητών μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgis Lgs

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Adreas Kalavrouziotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Παπακώστας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Krous

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αλεξ Τζιμοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Kalivezas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Spanoudakiss

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Margarita Trompouki

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgos Mantas

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!