Αυτή τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου στις 17.30-20.00 στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Φιλικής Εταιρίας & Τομπάζη στο Χαλάνδρι, το εργαστήριο φωτογραφίας "Φωτογραφία Δρόμου και δημιουργία Φώτο-Ιστορίας" διοργανώνει μία πολύ ιδιαίτερη ομιλία για το φωτορεπορτάζ!

Με συντονιστή τον Θανάση Σταυράκη, ομιλητής της παρουσίασης θα είναι ο Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, ένας φωτογράφος που με την μηχανή και τη ματιά του, κατέγραψε την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και όχι μόνο. Το Photo Contest θα δώσει το παρών!

 

 

Οι δημιουργοί της εκδήλωσης αναφέρουν:

"Μεγάλη τιμή και χαρά να έχουμε καλεσμένο μας τον κύριο Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, φωτορεπόρτερ του Associated Press από το 1964 μέχρι το 1996. Θρύλος του ελληνικού και διεθνούς φωτορεπορτάζ με τις πιο εμβληματικές και αναγνωρίσιμες φωτογραφίες-ντοκουμέντα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας και όχι μόνο.

Στις "δεύτερες Δευτέρες του μήνα" του Εργαστηρίου Φωτογραφίας "Φωτογραφία Δρόμου και δημιουργία Φώτο-Ιστορίας" του Δήμου Χαλανδρίου. Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 17.30-20.00 Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Φιλικής Εταιρίας & Τομπάζη. Ανοιχτή και δωρεάν εκδήλωση για όλους. Μην το χάσετε. Σας περιμένουμε."

 

Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαθέσιμο προς πώληση το νέο βιβλίο του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα με τίτλο "ΖΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ"