Με τεράστια επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια του Athens Photo World 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Παρασκευή 07 Ιουνίου.

Το Photo Contest σαν χορηγός επικοινωνίας έδωσε το παρών σε αυτή τη "γιορτή" του φωτορεπορτάζ! Με τα βραβεία του World Press Photo αλλά και την εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας "Eyewitness" του Γιάννη Μπεχράκη ξεκίνησε το φεστιβάλ τις εκδηλώσεις του, όμως αυτό ήταν απλώς η αρχή!

Το Athens Photo World θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουνίου και τις ημέρες αυτές θα τρέξουν διάφορες εκδηλώσεις όπως ομιλίες, ανοιχτές συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, αλλά και βραβεύσεις! Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site του APW.

 


Οι δύο αυτές εκθέσεις (World Press Photo και Eyewitness) θα μείνουν στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέχρι και τις 15 του μήνα. Συνεπώς, σας προτείνουμε όλους να τις επισκεφθείτε!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο φωτογραφικό υλικό από μερικά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

 

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις εκθέσεις και τις ομιλίες που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες! Ενημερωθείτε αναλυτικά στο apw.gr!