Η DJI μετά την μεγάλη ανακοίνωση που είχε κάνει το καλοκαίρι για το Mavic 2, ετοιμάζεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο στις 28 Νοεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα έχει προγραμματίσει εκδήλωση στην Νέα Υόρκη με το όνομα BECAUSE LIFE IS BIG.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της εκδήλωσης παραμένει άγνωστο, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία μεταξύ Phantom 5 και Osmo with Hasselblad

 

 

Το Phantom 5 είναι κάτι που οι καταναλωτές και οι κινηματογραφιστές το περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά μετά την έλευση του Mavic 2 Pro, καθώς θα έχει σίγουρα μία έκδοση με κάμερα της εταιρείας Ηasselblad.

Στα σχετικά forum ακούγεται έντονα και μία zoom έκδοση με αποσπώμενους φακούς. Στην περίπτωση που ισχύει αυτό, η DJI για πρώτη φορά θα δίνει τη δυνατότητα επιλογής διάφορων φακών σε ένα consumer drone.

 

 

Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην σειρά Inspire, αλλά και εκεί όλο το σύστημα είναι αποσπώμενο και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των καμερών ZENMUSE και μετά να προσαρμόσει ανάλογα και τους φακούς. Αναμένουμε να δούμε τι θα ισχύει τελικά.

Η σειρά osmo από την άλλη, είναι γνωστή ως μια σειρά gimbal, είτε φέρουν κάμερα πάνω και λειτουργούν ανεξάρτητα, είτε όχι, και απαιτούν τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Το καλοκαίρι όταν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από το τότε επερχόμενο Mavic 2 σε μία φωτογραφία φαινόταν κάτι σαν ένα gimbal με κάμερα, κάτι που δεν το είδαμε. Όποτε κάτι που επίσης αναμένεται καιρό είναι το νέο gimbal που ίσως θα φέρει την ονομασία Osmo με μία Hasselblad κάμερα.

 

 

Εσείς τι πιστεύετε; Θα παρουσιάσει κάτι από αυτά τα δύο, και τα δύο ή κάτι άλλο;

Και μιας που μιλάμε για drones, κληρώνουμε ένα DJI SPARK για έναν τυχερό από εσάς! Μάθετε πως να το κερδίσετε στο βίντεο παρακάτω: 

 

 

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερα βίντεο και κληρώσεις!